Vizitator rares Anton Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 buna ziua as avea nevoie da un emitator care sa lucreze cu frecvente interceptabile de un aparat de radio ! idee e ca eu vreau sa ii pun un microfon si sa il folosesc ca proiect la fizica . Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Cauta pe google,sint o gramada de scheme.Tasteaza emitatoare FM si dai cautare.Bafta. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Si la noi pe forum s-a vorbit mult despre emitatoare FM de putere mica:viewtopic.php?f=66&t=104749&p=957571&hilit=emitator+FM#p957571Ar fi mai bine sa postezi direct acolo si sterg topicul asta, doar sa-mi zici.Bafta! Link spre comentariu
MaesTTro Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 http://circuits-diagrams.blogspot.com/2 ... rcuit.html Acest dispozitiv l-am realizat si eu, poti sa te chinui si tu, nu este foarte greu, problema principala cu care te vei infrunta va fi receptia, in timpul receptionarii da volumul tare la radio o sa fie o lectie de fizica tare cu galagie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum