Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme tda 2050

Vizitator r_mihaitzar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

7

• Jules00

6

• Enigma86d

5

• Cobra

3

Top autori în acest subiect

• 3 ani mai târziu...
Vizitator cosmin tda2050

salut la toti sunt nou pe aici am si eu o problema am cumparat 2 tda2050 si le-am montat pe cablajul de 2030 a fost amplif facut de tehnoton iasi de 8w e alimentat la 30v fara simetrie trebuie sa mai schimb ceva piese.unu din tda 2050 a crapat la 40vde vina cred ca sunt chinezi

Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp

in generat tot un pentavat e dupa mine ar trebui sa maresti suprafatza radiatorului si cred ca la asta trebe neaparat curent in simetrie , dar depinde de ce are si schema ta pe care lai montat stiu ca sunt si amplificatoare cu alimentare clasica cu + si - fara GND relizate cu pentavat. eu mam cam saturat de integratele astea de 2 lei de mulc cam de 8 ani aprox acu nustiu poate so mai fi schimbat ceva calitativ , fa ceva pe mosfeturi ,

salut la toti sunt nou pe aici am si eu o problema am cumparat 2 tda2050 si le-am montat pe cablajul de 2030 a fost amplif facut de tehnoton iasi de 8w e alimentat la 30v fara simetrie trebuie sa mai schimb ceva piese.unu din tda 2050 a crapat la 40vde vina cred ca sunt chinezi

Link spre comentariu

Va salut,

Am realizat si eu acest amplificator, mai mult experimental, adica aveam un transformator si mi-am propus sa fac o jucarie inghesiuta, care ar putea fi atasata unui laptop, si uite ce a iesit:

Posted ImagePosted Image

Amplificatorul nu este alimentat la tensiunea de 44Vcc ci undeva pe la 35 automat nu va debita puterea lui maxima...dar se aude foarte bine si pe boxe mari.

Il mai puteti vedea impreuna cu explicatii pe: viewtopic.php?f=5&t=28091&st=0&sk=t&sd=a&start=30, impreuna cu preamplificatorul folosit, cu schemele aferente, si cablaj.

Sper sa va fie de folos ! ! !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări