Vizitator demeter Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Apropo, cat costa integratul ala TDA2050 ? As vrea sa-l fac si eu! Link spre comentariu
Enigma86d Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Costa 4... 5ron. Link spre comentariu
costy Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 ce vataj au rez de 4,7ohm de pe iesire? Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 grupul ala C8-R8, respectiv C9-R9 sunt pentru a elimina oscilatiile de inalta frecventa, deci rezistentale sunt miniatura 0,125-0,25W (scrie si in datasheet-ul de la http://pdf1.alldatasheet.co.kr/datashee ... A2040.html ) Link spre comentariu
Vizitator cosmin tda2050 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 salut la toti sunt nou pe aici am si eu o problema am cumparat 2 tda2050 si le-am montat pe cablajul de 2030 a fost amplif facut de tehnoton iasi de 8w e alimentat la 30v fara simetrie trebuie sa mai schimb ceva piese.unu din tda 2050 a crapat la 40vde vina cred ca sunt chinezi Link spre comentariu
Vizitator marius_vfp Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 in generat tot un pentavat e dupa mine ar trebui sa maresti suprafatza radiatorului si cred ca la asta trebe neaparat curent in simetrie , dar depinde de ce are si schema ta pe care lai montat stiu ca sunt si amplificatoare cu alimentare clasica cu + si - fara GND relizate cu pentavat. eu mam cam saturat de integratele astea de 2 lei de mulc cam de 8 ani aprox acu nustiu poate so mai fi schimbat ceva calitativ , fa ceva pe mosfeturi , salut la toti sunt nou pe aici am si eu o problema am cumparat 2 tda2050 si le-am montat pe cablajul de 2030 a fost amplif facut de tehnoton iasi de 8w e alimentat la 30v fara simetrie trebuie sa mai schimb ceva piese.unu din tda 2050 a crapat la 40vde vina cred ca sunt chinezi Link spre comentariu
iulian_2233 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 saltare da o schema cu cablaj cu tot la varianta stereo si cu bd uri in cap are cineva?am incercat sa o fac eu in eagle dar nu ma pricep sa lucrez cu el: Link spre comentariu
babic2005 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Va salut, Am realizat si eu acest amplificator, mai mult experimental, adica aveam un transformator si mi-am propus sa fac o jucarie inghesiuta, care ar putea fi atasata unui laptop, si uite ce a iesit: Amplificatorul nu este alimentat la tensiunea de 44Vcc ci undeva pe la 35 automat nu va debita puterea lui maxima...dar se aude foarte bine si pe boxe mari. Il mai puteti vedea impreuna cu explicatii pe: viewtopic.php?f=5&t=28091&st=0&sk=t&sd=a&start=30, impreuna cu preamplificatorul folosit, cu schemele aferente, si cablaj. Sper sa va fie de folos ! ! ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum