Kytan666 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 am fost rugat de un prieten sa incercam sa facem un amplificator audio video 2,4ghz... din mica documentare de pe net pe langa faptul ca sunt foarte pretentioase la realizare am observat si piese destul de ciudate si o parte nu le-am gasit deloc ....de la inceput am zis ca probabil e mai bine sa cumperi asa ceva dar intreb aici .. daca se poate face incerc in regim diy Link spre comentariu
unuldinei Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 cum e asta 2.4GHz audio video ?? Link spre comentariu
Kytan666 Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 transmitator si receptor audio/video ceva de genu .. http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless ... 460ff3dd6f Link spre comentariu
ddd3d Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 nu te-ar costa mai putin daca le-ai cumpara? Link spre comentariu
Kytan666 Postat Iunie 6, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2013 transmitatoarele sunt , e nevoie de un amplificator Link spre comentariu
unuldinei Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Am inteles ce e , ai incercat cu 2 antene directionale , bune ? pentru puteri rezonabile in regim de amator , am gasit un transistor interesant 2sc3355 de la NEC , si niste scheme interesante , doar ca va trebui calculat un pic PSF-ul ...pentru ca MRF5812 nu stiu pe aici. http://www.circuit-projects.com/rf-radi ... -circuits/ Link spre comentariu
aygun Postat Iunie 17, 2013 Partajează Postat Iunie 17, 2013 transmitatoarele sunt , e nevoie de un amplificatorTe-ai gandit ca la 2,4Ghz te poti praji cu un asemenea amplificator in preajma ?De curiozitate , stii care sunt normele in de emisie in domeniul 2,4Ghz ? Adica puterile de emisie si normativele de protectie a muncii in lucrul cu asemenea echipamente .Tot de curiozitate , de cati Watti vreti voi sa faceti amplificatoarele astea ? Link spre comentariu
Kytan666 Postat Iunie 18, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2013 puterea va fi un pic peste cea a emitatoarelor ... e nevoie de raza ceva mai mare. stiu ce implica frecventa asta .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum