Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator - nou, vechi sau diy

Postări Recomandate

Am un sistem AIWA de la care vreau sa pastrez doar boxele si sa le folosesc cu un amplificator simplu, fara interfata digitala, iar in viitor poate chiar o sa construiesc eu niste incinte.

Astea sunt datele din cartea tehnica:

Posted Image

Asa ca as vrea un sfat:

- sa cumpar asa ceva: http://www.mav-audio.com/base/product/tube_magic_a1

- sa cumpar un amplificator fabricat prin anii 90, folosit

- sa-mi construiesc eu un amplificator folosind schemele gasite aici, pe forum

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai rabdare si pricepere, cea mai faina solutie este DIY solutie ce aduce si cele mai mari satisfactii; daca nu, cumpararea unui amplif SH in stare buna e o alternativa de luat in seama; amplificatoarele cu tuburi... nu-si prea au rostul daca nu sunt completate de componente de aceeasi valoare tehnica (tuner, player, boxe de top ) pentru ca nu se va vedea o diferenta notabila atata vreme cat playerul nu e de calitate (excludem MP3&shit ) sau boxele sunt cum da Domnu'.O parere subiectiva, ce-i drept, dar cam asa stau lucrurile.

Link spre comentariu

amplificatoarele cu tuburi... nu-si prea au rostul daca nu sunt completate de componente de aceeasi valoare tehnica (tuner, player, boxe de top ) pentru ca nu se va vedea o diferenta notabila atata vreme cat playerul nu e de calitate (excludem MP3&shit ) sau boxele sunt cum da Domnu'.

Intr-adevar, chestia e ca ma ocup de productie muzicala si am o placa de sunet cu convertoare bune. Iar cand vine vorba de amplificator, el trebuie sa dea un sunet cat mai putin colorat.Ce-i drept, boxele nu sunt monitoare de studio, dar au un sunet cu care m-am obisnuit si, exceptand camera netratata fonic, ma descurc cu ele.Cam pe la ce pret ajunge un amplificator DIY?
Link spre comentariu

Cam pe la ce pret ajunge un amplificator DIY?

Gasesti aici, pe forum, destui "grei" intr-ale amplificatoarelor Hi-Fi care te pot sfatui si ajuta(cu toate ca am mai facut unele proiecte DIY, nici pe departe nu ating eu nivelul lor), insa intrebarea de mai sus e cam puerila... Poti sa pleci la drum cu 1500-2000ron pentru un tranzistorizat dar foarte usor poti trece peste 1000euro. In orice caz, din punct de vedere financiar, cam orice asemenea proiect respecta urmatoarea regula: suma de bani investita la final este cel putin dublul sumei propuse initial. Pe masura ce avansezi cu proiectul, iti vin idei, renunti la unele componente deja achizitionate in favoarea altora neprevazute in buget, mai vezi la unii-altii chestii pe care ti le doresti... Mna, depinde foarte mult acest buget de parametrii in care vrei sa se incadreze amplificatorul, desigur, insa, in principiu depinde de calitatea materialelor si componentelor, precum si de disponibilitatea ta de a-l construi integral, de la 0 sau de a cumpara module pe care sa le interconectezi.Fara indoiala, insa, ca DIY e cea mai frumoasa solutie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări