Vizitator octavian85 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Am cumparat de curand acest telefon este aproape nou fuctioneazafoarte bine pana vine vorba de filmare se intrerupe zici ca pune cineva pauze repetate asta numai pe partea video sonorul nu se intrerupe.La prima vedere poti zice ca este clar telefonul are probleme sau camera numai ca in urma cu ceva timp am mai avut acelasi model de telefon si la si avea aceiasi problema.Daca are cineva acest model de telefon sa imi spuna si mie daca au aceiasi problema.ambele telefoane aufost decodate se putea deregla la decodare? Link spre comentariu
voodoo Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 ambele telefoane aufost decodate se putea deregla la decodare?NU ! Link spre comentariu
voodoo Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Am cumparat de curand acest telefon este aproape nou fuctioneazafoarte bine pana vine vorba de filmare se intrerupe zici ca pune cineva pauze repetate asta numai pe partea video sonorul nu se intrerupe.La prima vedere poti zice ca este clar telefonul are probleme sau camera numai ca in urma cu ceva timp am mai avut acelasi model de telefon si la si avea aceiasi problema.Daca are cineva acest model de telefon sa imi spuna si mie daca au aceiasi problema.ambele telefoane aufost decodate se putea deregla la decodare?Ce tip de card foloseşti ? Link spre comentariu
Vizitator octavian85 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Am card micro sd 2 gb poate fi din card? Link spre comentariu
voodoo Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Am card micro sd 2 gb poate fi din card?Ce clasă e ? Link spre comentariu
Vizitator octavian85 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 multumesc pentru sfat o sa incerc fara card. Link spre comentariu
Vizitator octavian85 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Nu stiu ce clasa este pe el scrie doar atat SD-CO2G Link spre comentariu
Vizitator octavian85 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Multumesc inca odata asa este cardul estede vina am filmat fara el merge perfect dupa ce recunosc un card bun? Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Ia-ti un card cu clasa 10 de functionare.Ajunge la 10m/s. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum