xragon Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Am un sistem audio si tata nu vrea ca sa deschida pc-ul ca sa asculte o melodie , si ma gandeam daca se poate sa fac un adaptor care ar fi in felul urmator:mufa jack de la sistem ->cutia cu circuite -> si stickul pentru a stoca muzica daca nu am explicat bine , va puteti imagina cum ar veni si ma gandeam daca fac asa ceva imi trebuie un microcontroler sau un PIC programat nu? Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Adica vrei sa construiesti un MP3 Player ? Sunt scheme pentru asaceva dar sunt relativ complexe. Daca doresti doar rezultatul, gasesti de cumparat la preturi modice, in preajma a 50 lei. Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 o sa incerc sa caut Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Sunt de vanzare o multime de aparate mai mari sau mai mici care citesc direct stick sau card.Pretul cred de la 15 lei in sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum