Vizitator nick_bond Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Salutari,Va rog daca puteti sa ma ajutati , am problema cu laptopul si consta in faptul ca mi se blocheaza si imi ingheata imaginea pe ecran din cand in cand, si tot timpul cand mi se blocheaza imi ramane ledul de la hard aprins.Dupa ce ii dau restart, merge din nou si cand imi este lumea mai draga mi se blocheaza iar.Precizez ca HDD are 500 gb si este la. 7200 RPM. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 demonteaza hdd si sterge contactele bine reaseazal la loc cu mare grije si mai dai o verificare de erori cu ambele obtiuni bifate vezi ca pt a face acea verificare o sa trebuiasca dat restart si o sa iti lucreze in dos nu il opri Link spre comentariu
George(sb) Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 hdd-urile de noua generatie, de capacitati si viteze mari au o viata extrem de scurta 2-3 ani, in functie de cat a fost utilizat, eu le verivic helth-ul cu hdd sentinel tot ce e sub 80% sunt gata Link spre comentariu
lavynyu Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Se poate verifica si cu HD TUNE : benchmarkt , health , error scan daca toate sunt bune nu este hardul de vina ! Intradevar hadurile de capacitate mare mai ales astea noi nu prezinta siguranta probabil se urmareste dupa cum ne-am obisnuit productia cantitativa si calitatea mai putin ! Link spre comentariu
strombi Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Pentru a vedea daca acel hdd are vreo problema luati HDtune mergeti la tabul Health si vedeti daca aveti ceva warning eror spike-uri sau ori ce alt ceva si v-as mai recomanda sa le atasati si aici testele,ca sa vedem si noi poate va putem ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum