xragon Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Am de masurat 2 condensatori electrolitici si nu stiu cum , am doar un aparat de masurat nu esr. Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 specifica tipul aparatului (sau o poza cu el ) si poate primesti un raspuns mai la obiect in functie de acesta Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2013 este de la un vumetru kastan si srie pe el urm.K50-616B 1MK si acel semn ca "fi" cercul taiat de o linie8711 7+ si - Link spre comentariu
zal Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 1uF/16V, înlocuieşte-i cu unii mkt. Link spre comentariu
xragon Postat Iunie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2013 cum adica mkt ? si pentru mine cum ati facut calculul de va dat valorilea alea , vreau si eu sa invat Link spre comentariu
briobit Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 este de la un vumetru kastan si srie pe el urm. K50-6 16B 1MK si acel semn ca "fi" cercul taiat de o linie 8711 7 valorile sunt luate de aici ca sa aflii ce inseamna MKP arunca un ochi AICI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum