Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Despre TDA2822

Postări Recomandate

Va salut as dorii sa construiesc rapid un amplificator cu TDA2822 cu cat mai putine piese posibile voi pleca curand intr-o excursie si vreau sa folosesc TDA pe post de amplificator ce il voi integra in incinta unei boxe mici de calculator,intrebarea mea este urmatoarea:Cum fac ca are 2 intrari pot pune intrarea pe ori care? si daca e sa leg intrarile in punte pe Out o sa am puterea maxima pe care o debiteaza?P.S il voi folosii doar cu baterie de 9V.

post-40158-139829634811_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Mircel

Cum fac ca are 2 intrari? pot pune intrarea pe oricare? si daca e sa leg intrarile in punte?

Aici: http://www.google.ro/search?q=TDA2822+b ... 61&bih=785 vei găsi cum să foloseşti acest circuit integrat în punte.

P.S il voi folosii doar cu baterie de 9V.

Capacitatea mică a acestei baterii va reduce şi timpul de utilizare.

Gândeşte-te la un acumulator 12V/2-5-7 Ah.

Sau poi să-ţi cumperi cu doar 35 de lei aşa ceva:

„Difuzor portabil GT SD-TF15

Mini difuzor portabil Slot card MicroSD de pana la 2GB Acumulator incorporat care se incarca prin cablu USB Autonomia acumulatorului este de 3-4 ore Timpul de incarcare prin USB este de 4 ore Rating power: 2W Output: 2.4W Slot pentru casti Buton On-Off Control al volumului Led Mufa jack de 3.5 mm astfel se poate conecta la telefonul mobil, Mp3 player si alte media playere pentru a asculta muzica stocata pe acestea. Dimensiuni: 55x 55x 35 mm Culoare: negru”

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări