aTaelectronics Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Ma uitam la parametrii acestui dif si am observat ca are Xmax de numai 2 mm. Este cumva o greseala? Fiindca la simulari chiar si la 50 de wati trece de aceasta valoare, si nu la frecvente subsonice, ci in domeniul de lucru. Stiu ca in realitate, cu program muzical nu e asa de mare aceasta deplasare, dar totusi mi se pare cam mic pt. un dif de 18" Cat de critic e depasirea acestei valori, d. ex deplasare de 4-5 mm??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 nu e nici o problema daca depasesti 2mm/directiepoti linistit sa ai curse de 5-6 mm/directie fara sa ai nici o problema Link spre comentariu
titro Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Si mai mult de atat fara nici o problema Link spre comentariu
aTaelectronics Postat August 12, 2006 Autor Partajează Postat August 12, 2006 Da si inca mai am o intrebare - am gasit 2 datasheeturi pt. HP18 W - care contine parametrii actuali al acestui dif? Ca vad diferente semnificative intre cele 2 parametrii - SPL de 95.4 vs 98, Qts0.40 vs 0.30 etc... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Vezi ca parametrii difera..de la un transport la altu...Din cate stiu..hp18W vine cu parametrii...modificati in functie..de cererea clientului.. Link spre comentariu
aTaelectronics Postat August 12, 2006 Autor Partajează Postat August 12, 2006 Ok, asta am inteles, dar lotul curent ce parametrii are? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 vezi pe site la mine Link spre comentariu
aTaelectronics Postat August 14, 2006 Autor Partajează Postat August 14, 2006 Pacat, parametrul de la celalalt e net superior... :smt086 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum