pingu95 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Salut! imi poate si mie cineva o idee de un CI pentru un potentiometru audio digital? si o schema cat mai simpla si ieftina :dacontrol volum pe butoane Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 gasesti pe net ceva scheme cu pic,da o cautare si vezi ce gasesti Link spre comentariu
pingu95 Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 am cautat destul de mult , pana am ajuns la ideea de a intreba pe cineva pe forum , am gasit o schema foarte usoara cu DS1669 dar mi se pare scump IC-ul pt cat stie el sa faca si e mono Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Sunt cam scumpe integratele care regleaza digital volumul. La pretul lor se mai adauga cablajul, sursa de alimentare etc. Cauta pe net scheme cu CS3310 sau PGA2311. Este de preferat o schema cu PGA2311. Zgomot mai mic, sunet mai placut. Gasesti si kit-uri pe ebay la vreo 38 de usd cu transport inclus si termen de livrare de vreo 3 saptamani. La banii astia se mai adauga 24% TVA. Link spre comentariu
pingu95 Postat Iunie 1, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2013 http://circuit-zone.com/index.php?electronic_project=70 ce ziceti? sa fac asta? ce parere aveti? Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Daca nu ai pretentii deosebite atunci fa schema din datasheet-ul producatorului. Va functiona, tu vei fi multumit ca ai volum pe butoane si dupa vreo trei-patru zile de satisfactie vei uita ca poti regla volumul din butoane. Vei deveni nemultumit de sunet si vei cauta un potentiometru digital care sa-ti ofere calitatea pe care o doresti.Spor la mesterit. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Intra pe site-ul Farnell sau TME si cauta acolo sa vezi ce potentiometre digitale au (poate vrei capsula DIP, 1, 2, 4 ...100 canale etc). Dupa ce gasesti cateva care iti convin (si la pret), cauta datasheetul si vezi schema de aplicatie....si poate si un cablaj gata facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum