Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ariston AQXL 109 Eu cu probleme

pisic

Postări Recomandate

Salutare , am un Ariston AQXL 109 eu care face urmatorul lucru ... Merge cat merge si apoi incep sa clipeasca toate ledurile in afara de unul singur. Din pacate nu am reusit sa interpretez eroarea. Multumesc

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisic

3

• ipotexas

3

Top autori în acest subiect

" Merge cat merge " imi aminteste de teoria relativitatii a lui EinsteinCe inseamna "merge cat merge" ?Merge cateva minute si nu ajunge la nivelul normal de apa ? Primul raspuns - posibile probleme la sistemul de admisie a apeiMerge cateva minute ,ajunge la nivelul normal al apei ? Al doilea raspuns - posibile probleme la sistemul de incalzireMerge cateva minute,ajunge la nivelul normal al apei,incalzeste apa ? Al treilea raspuns-posibile probleme la sistemul de evacuare a apeiDeci cat merge ? Sau cum merge ?

Link spre comentariu

O pun de exemplu pe programul de evacuare goala , iar dupa 2 minute incep sa clipeasca toate ledurile in afara de cel care ramane aprins. La stoarcere la fel , comanda motorul , ia turatie , pompa e noua .

Link spre comentariu

O pun de exemplu pe programul de evacuare goala , iar dupa 2 minute incep sa clipeasca toate ledurile in afara de cel care ramane aprins. La stoarcere la fel , comanda motorul , ia turatie , pompa e noua .

Cu un megohmetru sensibil verifica daca rezistenta nu are punere la masa
Link spre comentariu

Am conectat o rezistenta noua , face la fel. Nu gasesc un manual service sa interpretez eroarea aceea :cry:

INcearca un ciclu de spalare cu dezactivarea incalzirii apei si vezi ce se intampla.Am patit ceva asemanator cu un Electrolux,nu functiona pe modul releul rezistentei
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări