Vizitator cristikiru Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Salut! Am vazut pe tocmai.ro invertor de sudura marca straus la700roni.Aaratul are 250 de amperi si este nou.Stie cineva sunt bune? As vrea sa-mi fac un gard metalic cu porti etc. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Daca te uiti la pretul unuia de firma de 160Adc iti cam dai seama despre ce este vorba.Pentru un gard e super bun dar ia`l cu garantie de undeva.Chiar daca platesti un pic mai mult si e doar de 160Adc ai 2 ani in care iti faci gardul si mai scoti si banii pe el.In concluzie e excelent daca ai 2 ani garantie.Grig Link spre comentariu
Vizitator unualtu Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Am un Einhel de 80 A luat de la bazar de cativa ani cu 450 ron.Sudeaza numai electrod de 2mm,material de 3mm sau mai gros cu shanfren.Am facut garduri la juma de oras,si inca mai fac,cu asta ma ocup.Mai am aparate.Avantaj la electrod mic chiar daca e mai scump e ca nu consuma mult,nu polizezi mult,si ce e mai important-putine brocuri de curatat.Eu le spun purici.Cand dai vopsea la pistol mai ales ca oglinda daca are purici iti vine sa arunci lucrarea la fier vechi.La curatat inainte de vopsire iti amintesti de toti datornicii,dar la 2mm sant putine si se iau usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum