dumitru_a Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 da multumesc mult , am sa il construiesc pe acesta postat de dumneavoastra Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 am facut generatorul de semnal video din zip.ul VideoPatern. Mi-a plecat din prima si merge exact cum scrie, adica f bine. Acum, ca sugestie, asa pune alaturi si un generator audio de 1KHz, ca nu strica, alimentare este...succes la gasirea pieselor.. Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Salut ! Vreau si eu daca se poate o schema cu eplicatiile necesare pemtru un generator de mira bare tv PAL care sa implice si computerul, mai exact as dori sa generez cu ajutorul computerului mira de bare tv pal pe un port COM sau USB. Va multumesc anticipat!cauta nokia test,pe google Link spre comentariu
dumitru_a Postat Ianuarie 6, 2012 Partajează Postat Ianuarie 6, 2012 un cablaj in pdf aveti pentru acest montaj , nu am reusit sa il micsorez pentru al construi si nu stiu cum sa il fac la scara pe acela cu trei butoane , nu stiu care varianta sa il fac cea din pdf are mai multe functii si pentru reglaj geometrie imagine , celalaltare mai putine dar are generator audio ? Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 7, 2012 Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 Sunt ultimul care neaga importanta semnalelor test. Generatorul cu PIC da si puncte pt focalizare si linii albe pe fond negru. Cu caroiajul asta nu ai cum sa dai gres.Dar daca incepi sa rationezi un pic, vezi ca se poate regla si altfel. Prima data ai nevoie de un semnal de bare color sa vezi ca iti merge decodorul. Dupa ce imaginea e color si e OK, te uiti sa vezi barele au distanta egala intre ele. Daca e asa, e clar ca dimensiunea pe orizontala nu e foarte afectata. 'Din asta mai rezulta si ca circuitul Este Vest isi face treaba de la satisfacator in sus. A mai ramas dimensiunea pe verticala. Pai cand ii bagi un semnal de la un post de televiziune vezi imediat ca figurile sunt lungite, stranse sau OK. Si imediat bagi surubelnita unde trebuie.Eu unul ma uitam si la pozitia siglelor precum si a burtierelor..Altfel, pe mine m-au invatat ca depanarea se face si preventiv. Adica daca o sa vad un cond umflat, sa il "arestez" imediat si sa pun unul nou. Chiar daca nu era din partea reclamata initial. Oricum clientul plateste*..In plus, un meserias adevarat incepe prin a masura toate tensiunile pt etajele principale, sa vada cam cum sunt...Acuma daca in loc de 115 ai doar 114.8V, iar la baleiajul pe cadre in loc de 15 V ai doar 14.8V, e clar ce concluzie tragi..Referitor la clientul plateste. Daca il respecti si ii faci Tv-ul sa mearga cu anii, e mai fericit si te va recomanda mai mult decat daca devi membrul al familiei. Nu rarul -adica teapa- mi-a umplut mie carul.Acuma ma rog, fiecare cu ideea lui. Eu aveam de lucru si castigam pe cand ceilalti stateau...Si 3 clienti multumiti imi aduceau mai mult decat unul bine fezandat+ca ma mai si recomandau la altii.. Link spre comentariu
dumitru_a Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Aveti dreptate ca se poate si altfel , si eu reglez cu ajutorul semnalelor de la statiile de emisie terestre dar...........daca nu ai semnal bun in zona (la tara la parinti semnalul este slab) , eu doresc sa il combin cu un modultor rf si un generator de 1khz pentru a fi mai complet si al doilea lucru avind piesele in sertar si de a le pune la treba si sper sa mearga bine :daSi aveti dreptate clientii multumiti aduc alti clienti in continuare ! Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Spor la lucru si BAFTA la realizare. Link spre comentariu
Vizitator basil45 Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 incercati ce v-am sugerat eu in postarea anterioara.e un punct de plecare.pe urma...imaginatie!se pot face combinatii. Link spre comentariu
Vizitator hurtule Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Mie nu-mi merge montajul din fisierul zip... probabil de aceea este nevoie de,,BAFTA'' . Cred ca fisierul hex nu este cel bun. Imaginea falfaie si win pic spune ca oscilatorul este rc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum