Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

stergerea vocilor de pe melodie

pingu95

Postări Recomandate

Salutare! Am nevoie neaparata sa scot vocile de pe o melodie pentru o serbare de 1 iunie si nu reusesc imi puteti da un tutorial , un ajutor , un nume de program? Va rog ajutati-ma!Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• validae

1

• pingu95

1

Top autori în acest subiect

De fapt ai nevoie de negativul piesei, dar acela se inregistreaza separat de vocea interpretului, nu se scoate pur si simplu vocea deja inregistrata dintr-o melodie.Folosirea unor filtre acordate pe domeniul de frecvente ale vocii umane se poate, dar va atenua si frecventele utile ale acompaniamentului.Iar un program performant de discriminare a vocii nu se gaseste pe oriunde.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Dacă piesa stereo are vocea în mijloc, iar acompaniamentul deplasat stînga-dreapta, cu ajutorul unui program de editare de sunete (cum ar fi Audacity, ca să dau un exemplu de program gratis) se selectează doar un canal (split stereo track), se inversează unul din ele (selectează track-ul, Effects -> Invert) și se recompune track-ul mono (mix and render). Ce-i în centru zboară...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări