ciresel27 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 salutaream un motorola defy+ si imi descarca bateria cu 50% intr o noapte de st-by cu softul proaspat pus fara nicio aplicatie chiar si daca este in modul avion.am masurat curentul din st-by si este de 30 mA.Am masurat cu alte telefoane cu android si am vz ca consumul este de max 3 mA,deci clar ca este o problema.intrebarea meste ce ar putea consuma atat?sa fie ceva fizic?sa fie de la kernel?am pus un sbf original de motorola si tot asa consuma.oare acest sbf contine si kernelul sau trebe flashuit separat? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Eu am un Defy simplu si sunt extrem de multumit de el.Incearca sa instalezi BETTER BATTERY STATS pentru a vedea cine, ce si cand mananca din baterie. Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Instaleaza advanced task manager,bifeaza insane kill si kill at every display off.Vezi cum se comporta.Se stie ca androidul ruleaza in fundal aplicatii si nu ma refer doar la cele instalate de tine ci si cele din sistem propriu.Revino cu un feedback. Link spre comentariu
ciresel27 Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 nu am nicio aplicatie pe el.daca ar fi de vina androidu ar trebui ca toate telefoanele sa stea in stby juma de zi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum