Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump goldy 218M2

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

11

• tehtronics

3

• dan-a2

1

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

astazi dupa amiaza am primit un tv tot ca cel mentionat mai sus am zis ca am rezolvat cu dumpul dar surpriza asta are un lacat in stinga jos si nu merge nici telecomanda si nici din butoane din panou ma poate ajuta cineva stie ce cod trebuie sal deblokez iam pus memoria de la celalalt si surpriza defectul e acelasi ca la celalalt daca as putea sal deblochez pe asta am rezolvat si celalalt tv multumesc

Link spre comentariu

multumesc celor care mau ajutat am rezolvat cu amindoua tveuri ala cu lacatu lam scos cu MENU 6568 si cu tasta display timp de 10 secunde se tine apasata tasta celalalt a fost dumpul alterat lam pus de la astalalt si functioneaza ok :dans: uite si dumpul ok poate mai are si cineva nevoie de dump

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...
La 13.02.2014 la 1:13, Florinel TV a spus:

multumesc celor care mau ajutat am rezolvat cu amindoua tveuri ala cu lacatu lam scos cu MENU 6568 si cu tasta display timp de 10 secunde se tine apasata tasta celalalt a fost dumpul alterat lam pus de la astalalt si functioneaza ok :dans: uite si dumpul ok poate mai are si cineva nevoie de dump

mai ai dumpul asta??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări