autom Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Sambata am achizitionat un strungulet Sp 80.De meserie nu sunt strungar ( sunt pompier ) deci nu am mare legatura cu prelucrarile mecanice. Bugetul pentru strungulet il am de la un vecin inimos , vecin pe care l-am ajutat cu diverse chestii mecanice si electrice, de-a lungul timpului.Pretul strungului a fost in jur la 2000 roni.Problemele gasite pana acum, motorul trifazat, rebobinat gresit si de nefolosit. Curea principala lipsa, universal lipsa. Am reusit azi sa pun un motor monofazat cu aceeasi parametrii ca cel original.Pun cateva poze.Ca proiecte de viitor, trebuie sa cumpar un universal de 80. Daca stiti unul de vanzare, rog sa imi dati de stire. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Sa`l folosesti sanatos si sa`ti aduca satisfactii cit mai multe!! Grig Link spre comentariu
autom Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 Sar'mana. Sa gasesc universal si apoi sa incep sa invat...... Link spre comentariu
almarghi Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 felicitari! e un strung foarte bun daca este bine intretinut. sa ai grija la ungere, ca nu are rulmenti. Link spre comentariu
autom Postat Mai 31, 2013 Autor Partajează Postat Mai 31, 2013 Multumesc mult. Nu cred ca o sa il uzez cine stie ce, o sa lucreze extrem de putin, Link spre comentariu
autom Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Multumesc pentru mutarea subiectului.Am cumparat, cu 2,5 Roni bucata, doua cutite azi. Link spre comentariu
autom Postat Iunie 2, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2013 Iertati-mi indrazneala, stiti cumva la ce folosesc cutitele astea?? Link spre comentariu
mihaighe Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Iertati-mi indrazneala, stiti cumva la ce folosesc cutitele astea??Ar trebui poze mai clare cu pastilele ,daca vrei pot sa-ti trimit pe mail cartea strungarului ca sa incepi sa citesti . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Chiar daca pozele sunt mai mici, cutitele de strung si sculele in general se ilustreaza in pozitia de lucru si atunci pot fi identificate mai usor. Daca sunt "culcate" intr-o pozitie oarecare, vor fi identificate mai greu. Link spre comentariu
autom Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Da, asa e. O sa fac poze mai clare sa se vada. @mihaighe , daca ai in format electronic, e super ok. [email protected] este adresa mea de mail. Multumesc mult de tot. Link spre comentariu
autom Postat Iunie 3, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2013 Multumesc mult pentru manuale.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum