The Stressmaker Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 Salut.Daca l-ai gasit ceea ce voi spune nu mai are relevanta pentru tine.Ca o completare la ceea ce s-a scris mai sus referitor la sursa de alimentare,incearca detectorul pe langa prize sau pe langa telefon sau altceva care se alimenteaza de la retea in camera respectiva.Rapid un "bug" se instaleaza cu alimentare proprie din baterii,dar o abordare mai inteligenta ar fi montarea intr-un aparat alimentat de la retea sau linia telefonica.Cu o sursa de alimentare externa emitatorului, bataia emitatorului creste mult.Ca fapt divers pe vremea lu` "dragi preteni..." era denumit "xxx" un telefon la care circuitul nu se decupla la asezarea microreceptorului in furca nefiind nevoie decat de un amplificator conectat la firele telefonice.Ca sa-l gasesti cauta in telefon,eventual schimba telefonul din camera respectiva, sau pe langa corpurile de iluminat sau prize.Ideea mea e ca orice sursa de energie poate deveni sursa de alimentare si pentru "bug",chiar si telecomanda tv.Daca "bug"-ul e evoluat si poate fi controlat de la distanta foloseste inregistrari audio in locul generatorului de ton sau chiar un tv pe un post cu telenovele pentru a pastra aparenta unei discutii in camera in timp ce cauti dispozitivul.Poate par paranoic sau am vazut prea multe filme cu spioni dar daca eu as vrea sa "plantez" un asemenea dispozitiv asa as face. PS:daca chiar crezi ca e in camera fii atent la schimbarile din camera :mobila mutata prize sau becuri schimbate,telefon cu vopseaua de la suruburi sarita.Chiar daca nu ai detector pana la a-l avea, trebuie sa gandesti ca "ei" ,cam cum ar face in situatia aceea.De cumparat se gaseste la o cautare cu "bug detector" pe google chiar ce vrei tu (scuze daca e reclama dar e al 4-lea pe lista) : http://www.thinkgeek.com/gadgets/security/5a42/ si cred ca are la baza cam aceeasi schema din link-ul de mai sus.I-mi cer scuze pentru lungime dar domeniul e prea vast. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum