dorinromeo Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 am un motor trifazat de 4 Kva alimentat de la un generator trifazat diesel de 6,25 Kva. am nevoie sa modific turatia motorului, respectiv sa o reduc aproape de 0 sau sa functioneze la turatie maxima (1500 rot/min). exista aceasta posibilitate cu ajutorul vre-unui aparat electronic? daca da, va rog sa-mi spuneti cum se numeste si unde gasesc asa ceva. si inca o intrebare. daca se reduce turatia motorului pana aproape de 0 se pierde din puterea motorului? acest motor antreneaza o masina de sapat si ca sa nu rupa cutitele ar fi de dorit sacresc progresiv turatia. si va rog, daca aveti vre-o schema pentru un prelungitor cu mufa trrifazica (pentru generator) si la iesire sa trifazic si monofazic, va rog sa o postati aici. in comert sunt foarte scumpe, sper sa ies mai ieftin daca il confectionez eu. multumesc. Link spre comentariu
puriu Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Aparatul exista si se numeste variator de turatie trifazat. Regleaza frecventa si tensiunea pastrand nemodificat cuplul maxim. Poate reduce turatia pana aproape de zero, dar o poate si mari de 2 - 4 ori peste cea la 50 Hz cu reducerea cuplului maxim. Asemenea variatoare sunt foarte scumpe si sunt facute numai de firme serioase. Link spre comentariu
eugeniusro Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Nu e chiar atat de scump, cauta pe google convertizoare de frecventa, poti gasi Eaton, Danfoss, Moeller ar fi bine sa descrii producatorului cat mai detaliat aplicatia ta pentru ca sa iti recomande cel mai potrivit echipament, deasemenea ar fi indicat sa negociezi si o punere in functie precum si parametrizarea convertizorului, cei de la Eaton sunt ok am lucrat cu ei. Link spre comentariu
mihaighe Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Poate gresesc dar cred ca din variatia turatiei motorului diesel(eventual schimband transmisia) vei putea varia frercventa generatorului si deci a motorului. Link spre comentariu
bogdanovich Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 interesanta ideea de a modifica transmisia mecanica dintre motorului diesel si alternator, depinde acum de contructia alternatorului si cat de scump e un reductor mecanic. Posibil ca inainte de alternator sa mai un regulator de turatie si sa nu poti face asta.Oricum varianta cea mai la indemana cred ca e un convertizor de frecventa dedicat, care sa-ti mentina U/f =const.In felul asta ai posibilitatea de a avea orice turatie vrei pe motorul electric. Link spre comentariu
puriu Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Variatoarele de turatie industriale permit modificarea continua a frecventei intre 1 Hz si 200 Hz. Tensiunea nu este strict proportionala cu frecventa, ci este adaptata la caracteristicile motorului si ale sarcinii. Se utilizeaza in locul cutiei de viteze la masinile unelte moderne si sunt chiar scumpe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum