luckyonro Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Buna,am si eu o problema cu un tablou de bord de logan 1.6.problema este ca nu imi indica consumul si celelate facilitati date de calculator, pina sa fac rost de alt tablou imprumut am refacut toate traseele de masa si tot nu merge .Am pus tabloul de imprumut si functioneaza.La tabloul vechi am refacut citeva lipituri ce mi se pareau in neregula dar degeaba.Are cineva o schema de tablou de bord (cu ceasurile) cu optiune de consum instant ? Sau a mai patit cineva asa?Mentionez ca din cind in cind mai functioneaza deci cred ca ar fi un contact imperfect. Link spre comentariu
luckyonro Postat Mai 29, 2013 Autor Partajează Postat Mai 29, 2013 Am uitat ceva ... dupa ce am remontat ceasurile vechi a durat citeva ore pina sa pot regla ceasul, butonul de pe bord nu functiona apoi am reusit sa reglez ceasul . Chiar nimeni nu are o schema? :cry: Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Am demontat borduri de logan.Verifica cu atentie mufele cum sunt lipite pe placa si apoi traseele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum