Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O părere despre schemă

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Banuiesc ca te referi la rezistorul de pe iesire cel de 10 Ohmi. Daca da, spune ai facut si bobina cu care este figurat in paralel pe schema ca altfel fara bobina normal sa iasa fum sau cel mai probabil poate lua foc. Impreuna cu bobina formeaza un filtru si de obicei pe corpul rezistorului se face infasurarea bobinei, eu pentru iesire la LM3886 am folosit rezistori de 10R/5W si sarma de CuEm 0,8 - 1mm2 bobinat pe corpul rezistorului.

Link spre comentariu

Sa inteleg ca faci referire la rezistenta care uneste cele doua mase, cea de semnal si cea de putere. Spune te rog ce sursa de alimentare folosesti (un desen cu ea) si sursa de semnal este cumva PC-ul ca daca nu este impamntat cum trebuie apare o diferenta de potential destul de maricica si de aceea se prajeste rezitorul ala de 10 ohmi, incearca si cu alta sursa de semnal gen CD/mp3 player sau radio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări