Vizitator Gaby21 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Salut baieti, am si eu un telefon Sagem myw8 codat in reteaua aia italiana 3. Am primit acest telefon acum 4-5 ani, nici pana in ziua de azi nu l-am folosit. Daca stie careva vreun unlock code sau ma rog, orice fel de ajutor. IMEI= 356794000497147252500021 Link spre comentariu
voodoo Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 E cam greu de decodat .Se dă flash-ul jos , se citeşte şi se generează codurile de deblocare (parcă) .Deci ... e mobilă !Sau pe server dar cred că costă mai mult decât telefonul . Link spre comentariu
Vizitator Gaby21 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 E cam greu de decodat .Se dă flash-ul jos , se citeşte şi se generează codurile de deblocare (parcă) .Deci ... e mobilă !Sau pe server dar cred că costă mai mult decât telefonul .Prin 2011 sau 2010 parca auzisem ca il poate decoda dar costa in jur de 100 ron Daca si in prezent cer atata pentru caramida aia, las-o dracu de treaba.Daca stai sa te gandesti n-are nimic special telefonul ala, eu vreau sa-l decodez pentru ca sta degeaba si e pacat, l-as folosi pe alta retea, adica sa am doua telefoane pe retele diferite. Link spre comentariu
voodoo Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 E cam greu de decodat .Se dă flash-ul jos , se citeşte şi se generează codurile de deblocare (parcă) .Deci ... e mobilă !Sau pe server dar cred că costă mai mult decât telefonul .Prin 2011 sau 2010 parca auzisem ca il poate decoda dar costa in jur de 100 ron Daca si in prezent cer atata pentru caramida aia, las-o dracu de treaba.Daca stai sa te gandesti n-are nimic special telefonul ala, eu vreau sa-l decodez pentru ca sta degeaba si e pacat, l-as folosi pe alta retea, adica sa am doua telefoane pe retele diferite.Metoda de decodare e aceeaşi .Deci şi preţul . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum