Vizitator Dickinson Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Trebuie sa modific un contactor care are bobina de 380v la 12v. Pana aici e relativ simplu ,zic eu, neamtul a scris nr.de spire ,tensiunea de lucru si diametrul conductorului.Are 6900 spire cu CuEm 0,12mm , De aici o socoteala simpla imi da pentru 12v cca 217 spire si CuEm de 0,65mm.Problema e ca eu vreau sa-l folosesc in CURENT CONTINU. Sunt sigur ca in DC va lua foc cu nr ala de spire .Ce sanse am sa-l transform din AC in DC ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 S-a mai scris pe tema asta...In ca ai rezistenta + inductanta. In cc ramane doar rezistenta... Link spre comentariu
Vizitator Dickinson Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 de asta sunt sigur , astept poate a mai facut cineva experienta asta sau stie cum se face . Link spre comentariu
ALEy Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Atentie la sectiunea conductorului Cu . Dupa tipul constructiv ce valoare a curentului de rupere are contactorul ?Am inteles ca tensiunea de lucru abobinei ( de alimentare) este de 380V (400V ) norma eu. Este mai ieftin si mai rapid sa incercti sa cumparati unul .Oricum constructiv sunt total diferite. Incercati sa vedeti tipul constructiv pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum