SASSU Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 salutare all am un programator vandut de Adelaida AD-PIC02 si nu pot programa memorii 24xx cu el este programator JDM cu ponyprog nu merge nici cu iprog daca stie un coleg ce soft imi trebuie pt el multumesc anticipat Link spre comentariu
vcdec Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Va trebuie o clona pickit2 pe usb si softul cu acelasi nume... Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 de ce pe usb ? ca el normal merge pe rs232 Link spre comentariu
vcdec Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Pt ca asa au in general pc-urile din ultimii (10) ani.Cu o suma cu 2 cifre va luati gata facut, cu tot cu adaptor de memorii. Acel programator serial e demult depasit :nebunrau:M-am chinuit si eu vreo 2 ani cu seriale, pana am gasit aici pe forum o clona de icd2 si am vazut diferenta... Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 pai acesta este gata construit de ei si am pierdut cd-ul si deaceea imi trebuie doar programul ca in rest am cablu la el pt rs232 Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 pai daca aveti o schema cum se face acel programator trimitetimio si mie Link spre comentariu
nico_2010 Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Schema o gasiti in atasament. Fisierul hex pentru inscrierea pic-ului se ia de pe site-ul Microchip Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 SASSU trebuie sa iti functioneze cu ponyprog sau cu ICprog, sigur nu ai facut ceva setari corecte sau nu ai portul activat. In Device Maganer iti apare portul com?Nu prea se justifica construirea unui programator pickit2 pentru programarea unei memorii 24C. Desi am un pickit2 OEM si doua clone ICD2 (serial si usb) memoriile 24C tot cu batranul AD-PIC01S le programez , uneori ma apuca nostalgia si scot de la naftalina willem 5.0. Link spre comentariu
SASSU Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 imi apare Device not Responding nu stiu de ce ce setari sai mai fac cu alt programator merge Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 verifica componentele de pe placa pentru ca prea multe nu sunt, in special diodele. programatoarele astea JDM cu alimentare din port functioneaza aiurea, iti recomand sa il modifici pentru alimentare externa. Link spre comentariu
MatyC Postat Iunie 22, 2013 Partajează Postat Iunie 22, 2013 Personal am pierdut vreo 2 nopti cu testele la o alta varianta de programator Adelaida, teste facute pe Win 7 si pe Win Xp. La baza se afla tot JDM-ul iar detalii sunt prezentate pe http://elforum.info/viewtopic.php?f=11&t=49009&start=30#p938257 cu continuare in urmatoarea pagina. Testele le-am facut programand uC PIC dar posibil sa functioneze si la memorii. Bafta. Link spre comentariu
victoras21 Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Incerc sa atasez programul original furnizat de Adelaida dar nu ma descurc cu atasamentul,unde trebuie sa intru pentru a tasa fisierele arhiva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum