Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator AD-PIC02

SASSU

Postări Recomandate

salutare all am un programator vandut de Adelaida AD-PIC02 si nu pot programa memorii 24xx cu el este programator JDM cu ponyprog nu merge nici cu iprog daca stie un coleg ce soft imi trebuie pt el multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SASSU

5

• Stefan

2

• vcdec

2

• nico_2010

1

Top autori în acest subiect

Pt ca asa au in general pc-urile din ultimii (10) ani.Cu o suma cu 2 cifre va luati gata facut, cu tot cu adaptor de memorii. Acel programator serial e demult depasit :nebunrau:M-am chinuit si eu vreo 2 ani cu seriale, pana am gasit aici pe forum o clona de icd2 si am vazut diferenta... :da

Link spre comentariu

SASSU trebuie sa iti functioneze cu ponyprog sau cu ICprog, sigur nu ai facut ceva setari corecte sau nu ai portul activat. In Device Maganer iti apare portul com?Nu prea se justifica construirea unui programator pickit2 pentru programarea unei memorii 24C. Desi am un pickit2 OEM si doua clone ICD2 (serial si usb) memoriile 24C tot cu batranul AD-PIC01S le programez :rade:, uneori ma apuca nostalgia si scot de la naftalina willem 5.0.

Link spre comentariu

verifica componentele de pe placa pentru ca prea multe nu sunt, in special diodele. programatoarele astea JDM cu alimentare din port functioneaza aiurea, iti recomand sa il modifici pentru alimentare externa.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări