west Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Cu ce sa indepartez prenandezul sau lipiciul folosit la difuzoarela power audio ?........ am incercat cu accetona si vad ca nu prea reusesc... ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 vezi cu diluant...faza e ca noi cand reparam cate un difuzor folosim Kit de reparatie, schimbam complet partile moi (rupem tot si scoatem afara, nu refolosim nimic), de aceea nu s-a pus niciodata problema de solvent Link spre comentariu
junior Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Ai grija cu acetona aia .Daca e din aia cumparata de la dugheana si mai e si ieftina , mai mult ca sigur ca e indoita cu apa si nu vei reusi sa inmoi prenandezul cu ea.Fa un test : pune cateva picaturi de acetona pe o bucata de sticla (eu incercam pe palma) si acetona ar trebui sa se evapore in cateva secunde .Am cumparat "acetona" jalnica care abia ardea .Al naibii falsificatori, ramane sa mai falsifice si apa . Link spre comentariu
west Postat August 12, 2006 Autor Partajează Postat August 12, 2006 dap... pay asta incerc si eu sa fac nexus... am rupt partile moi.. dar nu reuseam sa iau lipiciul ala care a ramas..! dupa am incercat cu diluant si merge.. am reusit.. ! sper sa nu fac vre-o prostie :smt003 sa-l stric de tot.. ! dar nu cred.. ca se poate.. doar l-am curatzat ! oricum dupa ce am scos spideru jos unde a fost lipit exact forma lui a ramas 2 dare de lipici...si nu-mi pare a fi prenandez am vazut ca nu se curatza parca ar fi un lipici mult mai solid ! sti ceva? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 ce difuzor e? Link spre comentariu
caty Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 cum ai reusit sa il distrugi...ai bagat cu distorsiuni? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 Problema este ca nu este prenadez.Este un fel de lipici ciudat, care are mirosul ca de prenadez, dar dupa ce se usuca nu mai merge dizolvat cu nimic. Eu le-am incercat cam pe toate.O sa verific maine daca se potriveste recone kit-ul de la E15-350N. Am unul pe stoc . Stiu ca Vasile a intrebat de un RK de E15-200S, dar nu am avut.Anyway, incerc sa te ajut.Daca nu reusesc acum, iti promit ca iti comand unul pentru importul viitor ( din noembrie ) Link spre comentariu
west Postat August 13, 2006 Autor Partajează Postat August 13, 2006 OK !!! merci frumos Dj DNA !!! caty difu lau prajit niste prieteni... cand mi-a instalat kitul IPA400 ! ledu de cliping a facut scurt atingea pe carcasa... si la prima proba si difu si kitul ipa a facut pufff in vre-o 10 secunde ! Link spre comentariu
west Postat August 13, 2006 Autor Partajează Postat August 13, 2006 Dj DNA si la lipiciul ala ce-i fac ? nimik ? incerc sa-l razui cu o surubelnitza sau il las asa? ...multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat August 14, 2006 Partajează Postat August 14, 2006 Se curata destul de greu. Il razui cu ce poti, dar ATENTIE mare, sa nu iti intre resturile prin intrefier. Pune niste banda adeziva peste aintrefier ( acopera foarte bine, toata zona ). Link spre comentariu
west Postat August 14, 2006 Autor Partajează Postat August 14, 2006 pai si acolo daca intra mizerie nu mai poate fi in nici un fel curatzat ? in primul rand lacul ala de pe bobina se facuse scrum...se unflase si cred ca a mai cazut pe acolo... ! si in a 2 rand cand ma uit prin intrefie mai sunt mici impuritati !... se poate curatza in vre-un fel ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 14, 2006 Partajează Postat August 14, 2006 o bucata de hartie trecuta prin intrefier va curata mizeriileeventual pt mizeriile mai mari, o bucata de scotch cu partea lipicioasa inafara, poate face minuni :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 14, 2006 Partajează Postat August 14, 2006 Daca scapi acolo adeziv..o sa ai nevoie de o minune sa il cureti.. Link spre comentariu
west Postat August 15, 2006 Autor Partajează Postat August 15, 2006 gata am reusit sa il curatz...! am bagat o bucatica de banda de izolant mai solida facuta in 2 sa fie un pic lipicioasa pe ambele parti si am trecut usor si mizeriile sau lipit de banda..! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum