tiritrobo Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Insa pe monitor exterior merge perfect.Ce-o fi?LCD, Chipset, Bios sau altceva? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Insa pe monitor exterior merge perfect.Ce-o fi?LCD, Chipset, Bios sau altceva?Testeaza-le pe rand. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Verifica cu o lanterna daca pe fundal apare imaginea .Daca imaginea exista si lipseste doar iluminarea displayului , verifici prezenta tensiunilor : alimentare invertor , comanda ON/OFF si ... luminozitate.Daca tensiunile sunt corecte , verifici individual CCFL_urile.Daca imaginea de fundal nu exista , verifica panglica de legatura cu displayul. Link spre comentariu
porscheg Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Sau fa-i un reballing la dezastrul ala de MCP-67MV-A2. Care de altfel nu se mai gaseste nicaieri NOU si cel vechi nu tine exagerat de mult dupa un reballing.Eu nu mai primesc in service 5520-7520 decat daca accepta clientul reparatie fara garantie. Ma refer la garantie lunga(3-6-9 luni).Daca e 5520G se poate sa ai noroc sa fie placa video dar ma indoiesc pentru ca MCP pica primul dat fiind faptul ca e racit prost cu pad siliconic. Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 Imagine pe fundal - nietBios upgradat - the same simptomMai ramane LCD sau chipsetul măsii... Link spre comentariu
mihaicozac Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Ai 5520 sau 5520G?Cu alte cuvinte, ai placă grafică separată sau nu? Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 30, 2013 Autor Partajează Postat Mai 30, 2013 5520 simplu. ICW50 Link spre comentariu
George(sb) Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 din cate stiu eu alea sunt o serie cu ati cu bag-uri, totul e sa gasesti un chipset la un pret decent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum