surubarila Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 (editat) Verifica instrumentul indicator , apoi lipituri , fire pana la placa.Daca tot nu simte vezi pe schema cine-l comanda , prin comparatie cu cel bun iti dai repede seama ce nu e in regula. Imi place ca inveti si perseverezi ! LE- Mi-am adus aminte ca am doua VU-metre , o sa le caut maine si-ti dau detalii despre cum se schimba becul. Editat Octombrie 1, 2017 de surubarila Link spre comentariu
sk100it Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Multumesc multumesc,deh ,incerc si eu. Are mare valoare sentimentala acest mag,de aceea nu vreau sa fac vreo stricaciune in el Link spre comentariu
Vizitator Andrei Toderita Postat Ianuarie 21, 2018 Partajează Postat Ianuarie 21, 2018 Buna seara, Am si eu una bucata kashtan si vreau sa-l repar/readuc la viata cum era in perioada copilariei mele cand il folosesc cu benzi si dadeam intr-una inainte inapoi cu piesele. Problema mea consta in faptul ca se aude doar un canal adica doar pe partea stanga ..dreapta e moarta! Am confectionat o pereche de casti cu mufa rotunda cu 5 pini si am bagat-o in mufa frontala pentru CAsti si aici se aude stereo, deci practic in pre-amplificare se aude stereo dar in amplificare se aude mono...Care ar fi cauza?!?! sa fie din cauza minunationlor KTM805AM?!?! Daca gresesc cu ceva, va rog, sa ma corectati. Sunt amator intr-ale electronicii, orice sfat este binevenit. Mesteri /centre care sa repare nu se mai gasesc si daca te duci il repara in sictir!! sau mai simplu nu stiu nu merita reparatia. Multumesc frumos. Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Salut lasă numărul de telefon SI te pot ajuta eu cu kashtanul Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Verificati in comparatie cu canalul bun electroliticii. Acesti condensatori ar trebui inlociti nainte de toate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum