Vizitator radux Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Unde (sau la cine)as putea repara (in Bucuresti) un magnetofon Kashtan(modelul cu Vu-metre) ?Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra. Link spre comentariu
sk100it Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 As avea o rugaminte la colegii forumisti,daca are cineva o schema electronica a unui mag Kashtan,primul model,cel din 1984.,cu vu-metre. Un canal fasaie,iar celalalt se aude incet. Probabil ca sunt condensatorii electrolitici uscati si vreun final,probabil,insa nu vreau sa fac vreo prostie fara schema. E o amintire sentimentala,deci e nepretuit. Va multumesc Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 24, 2017 Partajează Postat Septembrie 24, 2017 Sanatate permanenta ! Curata intai comutatorul de pe placa preamp. si cele de selectie piste 1-4/3-2.Verificarea capului redare/inregistrare obligatoriu. Link spre comentariu
sk100it Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Multumesc mult de ajutor Asa voi face Link spre comentariu
neculavasile Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 fa o cura de condi Link spre comentariu
sk100it Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 fa o cura de condi Am schimbat condensatorii de pe amplificatoarele finale. Se aud ambele canale,doar ca idem se aude incet,fata de cum stiu ca se auzea Kashtanul. Sa fie oare uscati si condensatorii de pe alimentare? L-am folosit pe post de amplificator si are intreruperi si palpaie becurile de la vu-metre. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Masoara "buteliile" de 2000uF , sunt patru.Auditia slaba + scaderea tensiunii de alimentare poate fi cauzata si de etaj(ele) AF-finali sau altceva. Link spre comentariu
sk100it Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Masoara "buteliile" de 2000uF , sunt patru.Auditia slaba + scaderea tensiunii de alimentare poate fi cauzata si de etaj(ele) AF-finali sau altceva. Pai,sunt doi sus si doi langa etajele finale. Imi cer iertare,dar nu prea se vede bine schema. Se poate mari nitel? Nu vad bine ce tensiune trebuie sa vina pe etajele finale. De auzit se aude net mai bine dupa schimbarea electroliticilor din finali. Multumesc mult de sfat. Si..........daca se poate nitel mai mare schema Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 E singura pe care o am , roaga colegii--la sectiunea Cerere scheme/documentatii , poate mai are cineva originalul si o scaneaza mai clar. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Descarc-o de aici http://oldradio.tesla.hu/rajzok/magno/magnok.html e un pic mai bine. Link spre comentariu
sk100it Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Multumesc tuturor pentru sfaturi. Dupa schimbatul condensatorilor din etajele finale si sursa,batranelul mag se aude sublim. Cam face zgomot motorul,dar cred ca il gasesc de cumparat. Link spre comentariu
surubarila Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Ai intrat in CLUB , tot inainte ! Link spre comentariu
petreelectronic Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 nu cred ca motorul face zgomot....mai degraba rola care face schimbul de viteze, se uzeaza lagarul de bronz Link spre comentariu
sk100it Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Ai intrat in CLUB , tot inainte ! Multumesc Link spre comentariu
sk100it Postat Octombrie 1, 2017 Partajează Postat Octombrie 1, 2017 Acum daca tot se aude bine,vreau sa-l fac sa fie perfect. Am constatat ca desi se aude bine,ambele canale,vu-metrul din stanga nu se misca deloc acul,doar cel din dreapta. 1.Ce trebuie cautat? 2.Am incercat sa schimb un bec de la vu-metrul buclucas,dar nu vrea sa iasa soclul si nu vreau sa fortez sa stric ceva pe acolo. Va multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum