aTaelectronics Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Salut! Vreau sa intreb daca se poate lega in punte acest kit:http://www.hi-end.ro/product_info.php?cPath=10&products_id=31 Si cam ce putere ar scoate la 8 ohmi, respectiv de la alimentare mai mica (d.ex +-32 volti CC) pe 4 ohmi? Multumesc anticipat Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 orice 2 amplificatoare identice si cu iesire fata de masa se pot lega in punte dupa ce unul dintre canale este defazat cu 180 de gradeam dreptate sau nu ??? Link spre comentariu
George(sb) Postat August 14, 2006 Partajează Postat August 14, 2006 daca vrei sa il folosesti pe 4 ohmi va trebui sa subalimentezi montajele pentru ca acolo scrie ca impedanta minima este de 4 ohmi si la punte trebuie ca rezistenta pe iesire sa aiba impedanta dubla Link spre comentariu
aTaelectronics Postat August 14, 2006 Autor Partajează Postat August 14, 2006 Ok, asta stiam. Acum o intrebare mai subiectiva - cum suna???? Link spre comentariu
George(sb) Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 Personal nu am auzit cum suna, dar lumea vorbeste despre kit numa de bine, personal evit sa folosesc amplificatoare puse in punte deoarece din experienta mea am constatat ca ard difuzoarele mult mai repede chiar si cele de firma, am patit cu un Ecler APA600, eu prefer ipa-urile in diverse variante de putere Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 15, 2006 Partajează Postat August 15, 2006 suna OK avel kit si nu are nici un zmotot de fond, singurul lui defect este radiatorul ala prea subtirel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum