adrian98 Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Salut,am vrut sa dau o gaura intr-un cot cu un burghiu subtire si s-a rupt,stie cineva cum pot scoata partea rupta din cot? precizez ca am lipit cotul si nu mai am cum sa il scot,deci orice solutie e binevenita Link spre comentariu
validae Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Precizeaza materialul din care e facut cotul, cupru, PPR, otel... Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 26, 2013 Autor Partajează Postat Mai 26, 2013 Precizeaza materialul din care e facut cotul, cupru, PPR, otel...ppr Link spre comentariu
validae Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Incalzeste bine cu varful unui letcon bucata de burghiu si trage-o cu o penseta, sau in cel mai rau caz, impinge-o de tot inauntru si astupa gaura. Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 26, 2013 Autor Partajează Postat Mai 26, 2013 Incalzeste bine cu varful unui letcon bucata de burghiu si trage-o cu o penseta, sau in cel mai rau caz, impinge-o de tot inauntru si astupa gaura.Pai de gaura am nevoie,sau as mai putea sa dau cu unu mai mare sa largesc gaura,ca asa arata dupa ce dau cu cel mic Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Incalzeste bine cu varful unui letcon bucata de burghiu si trage-o cu o penseta, sau in cel mai rau caz, impinge-o de tot inauntru si astupa gaura.am reusit sa il scot cu oblicul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum