alex1001 Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Salutare, Am aici o placa Quanta DA0NE7MB6D0 (varianta UMA) la care se aprinde butonul de power insa nu are video. Dupa ce am incercat cu alti rami / alt procesor / fara alte componente am inceput sa masor tensiunile de pe ea. Mai jos schema: http://www.fileconvoy.com/dfl.php?id=g58b9085639905443999295078deca3ab15bd15446 Am masurat si verificat urmatoarele tensiuni: VCC3 OK VCC5 OK VCC1.8 OK VCC1.1 OK DYN_VCC1.1 OK de pa pagina 25 am mai verificat: PR159 VIN prezent doar pe o parte PR292 VIN prezent doar pe o parte Am mai masurat pe Coectorul LVDS urmatoarele: VIN_BKL OK VCC3_EDID OK VCC5_EDID OK DISPON lipsa!! LCDVCC lipsa!! Apoi de pe pagina 15 am mai masurat U3 si am gasit: DISPON_EC lipsa!! INT_LVDS_ENA_BL lipsa!! Am vazut pe schema ca INT_LVDS_ENA_BL poate fi verificat in pagina 8 pe R82 si evident ca e lipsa!! Eu tind sa cred ca problema e de la Chipul video, voi ce parere aveti? Ce as putea face sa confirm asta? Multumesc in avans pentru sfaturi si astept parerile voastre. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum