adrian98 Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Salut,vreau si eu o schema pt un receptor radio cu mufa jack Link spre comentariu
leo 17 Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 orce schema ELECTRONICA LA CARE POTI PUNE MUFA JACK DA O CAUTARE PE NET SI VEI GASI Link spre comentariu
Tita Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Uite ce spune google: https://www.google.ro/search?q=simple+r ... 60&bih=677 Link spre comentariu
mitokadona Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 ce fel de radio: am/fm?cu tuburi electronice sau cu tranzistori?ce tensiune de alimentare: 1,5v - 500v?de care mufa jack : mica , mare mono stereo?pentru ce sa fie cu mufa jack?te rog sa fii mai explicit in ceea ce doresti sa obtii....si nu in ultimul rand : nu mai fi asa de zgarcit la vorbe! Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 26, 2013 Autor Partajează Postat Mai 26, 2013 ce fel de radio: am/fm?cu tuburi electronice sau cu tranzistori?ce tensiune de alimentare: 1,5v - 500v?de care mufa jack : mica , mare mono stereo?pentru ce sa fie cu mufa jack?te rog sa fii mai explicit in ceea ce doresti sa obtii....si nu in ultimul rand : nu mai fi asa de zgarcit la vorbe!deci in primul rand fm,mufa jack de 3.5mm si sa il bag la telefon sa se auda in difuzorul telefonului Link spre comentariu
IsBlacks Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 deci daca am inteles eu bine: vrei un radio cu iesirea pe un jack de 3.5mm care v-a intra in jack-ul unui telefon, iar telefonul va fii drept difuzor? daca am inteles eu corect, mie mi se pare imposibil (daca gresesc imi asum greseala). nu este mai simplu sa atasati un difuzor radioului? Link spre comentariu
vera Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Si cel mai simplu un telefon nou cu radio FM incorporat. Link spre comentariu
adrian98 Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Si cel mai simplu un telefon nou cu radio FM incorporat.Iami tu daca iti permiti,eu nu m-am uitat binevla sony asta,si nu am cum sa il schimb Link spre comentariu
vera Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Spune-mi cand este ziua ta si iti iau. Eu nu am facut misto de tine. Ti-am recomandat aceasta varianta deoarece nu cred ca vei merge pe strada (acasa poti asculta un aparat stationar) infasurat in cabluri si cu 2 surse de alimentare. Link spre comentariu
Tita Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Spune-mi cand este ziua ta si iti iau. Eu nu am facut misto de tine. Ti-am recomandat aceasta varianta deoarece nu cred ca vei merge pe strada (acasa poti asculta un aparat stationar) infasurat in cabluri si cu 2 surse de alimentare.OFF TOPIC!:Vera de ziua mea doresc un iphone 5 ..daca cer prea mult te rog anunta-ma! Link spre comentariu
ratza Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Şi neştiutor, şi cu gura mare. Închis pentru nesimţire. Link spre comentariu
Postări Recomandate