Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv radiotone modelR1470TS sasiu 11ak36a15

nicuschiopu

Postări Recomandate

Ok maine plec spre magazin si cred ca am sa cumpar tz final si trafo ca alfel la un viitor drum consum benzina mai mult decat face trafu sau dau comanda online ..va multumesc si ne mai auzim ..o sa iau si c607

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sora

6

• dan cod

3

• nicuschiopu

3

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Caz rezolvat a fost trafo lini +bu 808 +c607 si lipturi reci la r 608 tv functioneaza a plecat cu cursa inversa cadre si tenta mov cam 5sec iar apoi rastru ok dupa reglare g2 si focalizare ecran cu purici cu usoara tenta de mov .....cred ca este magnetizat daca nu pot scapa de tenta stiti cumva combinatia pt service menu din telecomanda ....va multumesc ptr sprijin

Link spre comentariu

Caz rezolvat a fost trafo lini +bu 808 +c607 si lipturi reci la r 608 tv functioneaza a plecat cu cursa inversa cadre si tenta mov cam 5sec iar apoi rastru ok dupa reglare g2 si focalizare ecran cu purici cu usoara tenta de mov .....cred ca este magnetizat daca nu pot scapa de tenta stiti cumva combinatia pt service menu din telecomanda ....va multumesc ptr sprijin

sm meniu4725 si ai grija ce modifici pe acolo noteaza tot ce modifici

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut, m-am lovit si eu de repararea unui tv cu sasilul din titlu, la o prima analiza am gasit BU808 sarma si bobina atacata de acesa ( din trafo linii) intrerupta , daca inlocuiesc doar trafu si tranzistorul am sanse sa il readuc la viata ? Tv-ul a stat in priza mai bine de 1 sapt asa , cand am ajuns la ai mei ticaia ( sursa intra in prot, cred ), Ce ar mai fi de verificat ? Va multumesc

Link spre comentariu

inlocuiti filtrajele din sursa , pe bara B+ 47uf si 33uf/160v, cei doi de 470uf/16v , cond.din baza BU (c607) cu unu de 22-47uf,....inlocuiti bu808 si mai vedeti dupa aceia cu trafu. de schimbat si cond.bootstrap din bv si filtraj bv. bafta!

Link spre comentariu

Salut, m-am lovit si eu de repararea unui tv cu sasilul din titlu, la o prima analiza am gasit BU808 sarma si bobina atacata de acesa ( din trafo linii) intrerupta , daca inlocuiesc doar trafu si tranzistorul am sanse sa il readuc la viata ? Tv-ul a stat in priza mai bine de 1 sapt asa , cand am ajuns la ai mei ticaia ( sursa intra in prot, cred ), Ce ar mai fi de verificat ? Va multumesc

Eu nu prea cred ca traful linii e afectat.Daca ticaia inseamna ca infasurarea nu e intrerupta dar nici nu am gasit niciodata intrerupta.Comanda linii e defecta.S-a spus mai sus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări