tiritrobo Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Modelul este un VASSILLI CBSW1-S 24V-4A IUUa facut de S:P:E: Italia. Acesta afiseaza toti parametrii pe un display LED dar nu are nimic la iesire. Este in comutatie, cu un integrat specializat, un ICL 7667, doua MOS-uri de putere si controlerul este facut cu PIC.Va trimit si niste poze.Are cineva vreo documentatie? Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Pai studiaza-i si verifica-i partea analogica intaiPana la urma e o sursa ca oricare alta, si as zice ca e liniara, avand in vedere radiatorul Link spre comentariu
Relav Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Da o cautare dupa CBSW1-S 24V-4A si in al 4-lea link gasest un pdf in germana care contine ceva detalii PDF](Bedienungsanleitung nilco-Ladegeräte) . Acolo da si pozitia micro switch-urilor. Masoara pe contactele releului daca pana acolo vine tensiunea de incarcare pt acumulator. E posibil ca releul sa nu fie comandat. Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 26, 2013 Autor Partajează Postat Mai 26, 2013 Multumesc.Este posibil sa fie si acumulatorii morti iar atunci incarcatorul sa nu plece, caz similar cu cel cand daca nu simte sarcina sa nu plece. Link spre comentariu
gauss Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Pune - i acumulator " bun " , adica sa absoarba curent semnificativ . Altfel nu " pleaca " ... am patit cu un client care a venit cu scandal dupa o reparatie ... nu incarca ! Reparatia a fost adevarata , avea niste papuci si un releu topite , l-am probat in fata clientului cu un acumulator slab , dar functional . Lucrurile s-au lamurit , omul avea un parc auto , l-a testat cu un acumulator " mort " , in schimb a resuscitat alti acumulatori pe care nu - i putea incarca cu incarcatorul inainte de reparatie , si - i pregatise pentru REMAT ... Link spre comentariu
tiritrobo Postat Mai 27, 2013 Autor Partajează Postat Mai 27, 2013 Confirm si eu ca bateriile, de 12V la 42Ah cu gel, erau moarte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum