Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iesire optica digitala pentru un amplificator stereo

andreivlad1999

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andreivlad1999

10

• Ionut Remus

3

• maxente

2

• danb1974

1

E foarte laudat acest DAC pe alte forumuri deci eu ma astept sa sune suficient de bine mai ales ca-l voi folosi cu preponderenta pe iesirea de la televizor. :rade:

Link spre comentariu

Dupa ce voi primi kit-ul cu SMD-urile lipite deja am sa ma apuc de asamblat. Am acasa un CD-player Philips CD-820 cu TDA1541 caruia i-am facut ceva modificari: am schimbat diodele din surse cu Schottky, condensatorii de filtraj, stabilizatoarele de tensiune, operationalul care face conversia I/V, i-am pus un oscilator low-jitter etc si de sunetul caruia sunt extrem de multumit. Din modificarile mai sus mentionate doar doua erau perceptibile auditiv si anume operationalul si oscilatorul restul modificarilor avand un efect similar celui numit placebo.Am sa incerc sa fac o comparatie cat mai corecta intre dacul cu AK4396 si cel cu TDA1541. Rezultatul comparatiei va fi subiectiv oricum si nu va avea nici o relevanta pentru nimeni. :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări