Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

minidiscuri si casete dat

Vizitator danyelito30

Postări Recomandate

Vizitator danyelito30

Salut,ce parere aveti despre minidiscuri si casete dat, se merita a face o arhiva pe acest suport multi spun ca este peste cd si cadurabilitate etc.....si despre casete dat numai zic foarte multe laude mai ales ca durabilitate fidelitate etc........astept pareri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bercioiu

2

• Spitfire

1

• lavynyu

1

Top autori în acest subiect

Eu am minidisc de masina, de casa si portabil. Este foarte comoda utilizarea lui. Pacat ca nu se bucura de popularitate. Iti poti organiza track-urile cum vrei tu pe disc, poti sterge o melodie sau cate vrei, poti aduga track-uri noi, poti edita numele albumului si track-ulrilor, poti uni track-uri intre ele,se pot proteja la scriere, etc.

Link spre comentariu

Atat minidiscurile cat si mai ales casetele DAT aveau probleme cu coruperea datelor, te trezeai ca in loc de melodie aveai "Read error a...".Ambele variante aveau piese in miscare(uzura, consum de energie, fluctuatii).Erau o "senzatie" prin 1992-93, dar in 2013...doar piese de muzeu.

Link spre comentariu
Vizitator danyelito30

Nu prea sunt de acord cu aceste informatii poate la minidisc da sa dea eroare dar la dat in niciun caz si ca piesa de muzeu este pentru cine nu foloseste si binenteles ca orce alt aparat nefolosit pentru cine nu este interesat si ca-sa o luam logic dat-ul este peste multa aparatura din ziua de azi care sunt niste porcari ma-i ales cd-ul ai....., bine inafara de magnetofon care nu-l depaseste nimic ma-i ales daca ai ceva si gen revox ,akai si etc.......echivalent este si pentru casete audio, ce-i ce stiu ce inseamna calitate audio, durabilitate si etc.....(nu mp3)stie ce vreau sa zic.

Link spre comentariu

Eu nu am avut niciodata aceasta problema cu minidiscurile mele... Sincer, nici nu am auzit de asa ceva la minidiscuri. Pe mine m-a "imbolnavit" cu minidiscurile un DJ (profesionist) care isi tine "matritele" pe minidiscuri. Are tone de minidiscuri, o arhiva impresionanta. Eu folosesc de foarte multi ani minidiscul (practic de cand a aparut) si nu am avut nici un fel de problema de functionare. Am minidiscuri la care le-am deteriorat capacul acela de protectie care gliseaza si l-am eliminat, cu toate astea functioneaza impecabil.

NU AS DA MINIDISCUL PE NICIUN SUPORT EXISTENT!

Concluzie: din propria experienta nu am intalnit niciun aspect negativ la minidiscuri.

Link spre comentariu
:aplauze tare subiectul , minidiscul este o mare descoperire care din pacate dispare sau deja a disparut cum au disparut si altele nu din cauza ca nu au fost o treaba buna ci datorita avansarii tehnologiei ar spune multi insa calitatea sunetului nu poate fi comparata cu nici un suport din zilele noastre sau poate vine cineva cu ceva argumente mai bune ! Cand am spus ca a avansat tehnologia nu m-am referit ca a avansat si calitativ ci sa urmarit comprimarea spatiului in defavoarea calitatii sunetului (o prostie pt. cine nu stie sa aprecieze diferenta) ! Un minidisc poate fi inscriptionat/sters de 1 milion de ori fara probleme , cei care au avut probleme cu minidiscurile au avut defapt probleme cu aparatele care nu au inscriptionat calumea etc. in rest pt. cunoscatori minidiscurile raman ''discurile de aur in domeniul audio " si prezinta siguranta maxima pt. pastrarea unor melodii in editia limitata sau care nu se mai gasesc pe net si credeti-ma ca exista multa muzica retro care nu se mai gaseste pe net ! Cat despre avansarea minidiscului (sper ca nu plictisesc pe nimeni ) ultimile rabuvniri au fost tot de la grandele SONY care a produs niste walkmen-uri care se conectau la pc direct prin usb si puteai sa faci rec. direct de pe pc cu salvarea denumirii piesei etc. si convertirea din mp3 intr-un sunet specific sony (mai putin de lucru ) si erau exceptionale !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări