criss Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 dar tu nu ai programat microcontrolerul?atunci cum sati mearga!programeazal intai si dupa aceea punel in montaj...vezi mai sus descrierea pt programare. Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 aia e chestia ca nu stiu cum sa-l programez Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 deci trebuie sa fac montajul cu mufa de imprimanta...va rog postati un montaj cu care sa programez uc-ul... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 15, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 15, 2008 va rog postati un montaj cu care sa programez uc-ul...la pagina 2 al acestui topic este, mai citeste nu astepta mura in gura :smt021 Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 montajul acesta este bun ca sa-l programez pe uC???[attachment=0]Avrprog2313.gif[/attachment]nu astept mura-n gura dar singer pe topicul acesta nu scrie pe nicaieri ca trebuie sa fac doua montaje.... Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 inca o intrebare, s-a intamplat ceva cu microcontrolerul meu daca l-am conectat direct?adica neprogramat...? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 15, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 15, 2008 In prima pagina este montajul propriuzis de telecomanda, mai incolo se explica cum se progrmaeaza si sunt si scheme. Citeste tot threadul si dupa aia o sa sti ce trebuie sa faci Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 1. da vasile am inteles care si cum e treaba cum se programeaza sunt toti pasii pe paginile anterioare...sincer nu scrie pe nicaieri si asa am inteles(altu care nu prea stie asa cum sunt eu, asta ar intelege) ca montajul din schema de pe pg1 se programeaza cu pasii de pe pg2....intr-adevar este mura-n gura2.nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar acest forum este destinat atat pasionatilor de electronica cat si incepatorilor...asa ca d-aia intreb...degeaba rererecitesc o chestie care am inteles-o Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 15, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 15, 2008 Mai explicit cum e topicul asta nu cred ca exista ceva, oricat de incepator daca ai fi trebuie sa intelegiHai sa o luam pe randprima data iti progrmazi atmelu, nu conteaza prin ce metode dar trebuie programat, scheme de programatoare exista pe forum destule atat in acest topic cat si la sectiunea AtmelL-ai terminat de programat, l-ai pus in montajul de telecomanda si gata... ii dai biceDaca nici acuma nu ai inteles roaga pe cineva sa-ti programeze Atmelu Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 nu prea as vrea sa desfac uC-ul de pe placa pt ca i-am tras niste lipituri cam zdravene...daca lipesc firele de la mufa LPT ale montajului de programare peste celelalte, adica sa nu mai scot uc-ul de acolo, oare afecteaza cu ceva?si daca se poate sa-mi raspundeti daca s-a intamplat ceva cu uC-ul meu neprogramat si conectat la USB...cei care se pricep si au bunavointa, va rog sa raspundeti cu cateva raspunsuri concretecriss multumesc pt mail...dar se schema postata mai sus cu mufa de imprimanta ce zici?? este luata de pe saitul lui igor Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 Mai explicit cum e topicul asta nu cred ca exista ceva, oricat de incepator daca ai fi trebuie sa intelegiHai sa o luam pe randprima data iti progrmazi atmelu, nu conteaza prin ce metode dar trebuie programat, scheme de programatoare exista pe forum destule atat in acest topic cat si la sectiunea AtmelL-ai terminat de programat, l-ai pus in montajul de telecomanda si gata... ii dai biceDaca nici acuma nu ai inteles roaga pe cineva sa-ti programeze Atmeluam inteles si asta dar mai greu...m-am prins ca asa ar trebui...am luat schema aceea cu mufa LPT, am pus-o mai sus cu cateva posturi...este buna? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 15, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 15, 2008 Eu am testat schema aia si nu merge, incearca alte variante de programare Link spre comentariu
criss Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 uite aicea un programator ISP(fara sa desfaci microcontrolerul de pe laca) citeste pana la capat ca sunt mai multe scheme si nu toate merg! http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=37&t=27481....ai gresit ca ai lipit microcontrolerul trebuia sa utilizezi soclul...dar nu conteaza poti rezolva si asa. iar cand programezi utilizezi setarile pt biti de securitate postate in acest thread! vezi la inceput ca au avut probleme cu programarea! spor la lucru! Link spre comentariu
Vizitator pigutzu Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Salut, stie cineva daca pot folosii un receptor irda usb pentru telecomanda pc???Pls, tot caut si nu gasesc nimik :cry: Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 pentru headerul irda de pe placa de baz???? nu cred.dac? e un adaptor usb2infrared, alea de obicei sunt concepute pentru conectat telefonul la pc, ca s? po?i face backup la agend?, s? copiezi pe telefon chestii, etc...dac? e un adaptor usb2infrared "de utilizare general?", posibil, doar c? trebuie s? g?se?ti telecomanda potrivit?... ?i dac? nu ai "c?rticica" lui o s? ai de c?utat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum