Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu TDA2006

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator andreimihai3

Cele 3 R de 100k se scot, din 2.2uF se pune 10-22k intr-un pot de 1-10k si merge si cu intrare din walkman. Am facut kitul asta odata. 150k nu-i musai sa fie modificata. Cu 1k pe intrare se obtin autooscilatii; cu peste 50-100k apare efectul de zgomot de care vorbea @ratza. Vezi PM de ce am :ras:

Link spre comentariu

Cele 3 R de 100k se scot, din 2.2uF se pune 10-22k intr-un pot de 1-10k si merge si cu intrare din walkman. Am facut kitul asta odata. 150k nu-i musai sa fie modificata. Cu 1k pe intrare se obtin autooscilatii; cu peste 50-100k apare efectul de zgomot de care vorbea @ratza. Vezi PM de ce am :ras:

Esti amabil sa faci modificarile pe schema? Eu sunt incepator, nu prea pricep.
Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3

http://postimg.org/image/krx96v2wl/

La fel si la TDA2010, sau 7294 si multe altele unde vezi 33nF pe intrare. Iti dai seama ca trebuie o rezistenta la masa. Intrarea o reglezi functie de semnal. Valorile astea le-am scos amatoriceste pentru un TDA2010 noaptea, punand si amplifu in carcasa, urmand ca la ora 5 sa ajung in statie, spre Sighisoara. Sarcina 2 boxe Tehnoton 8W din alea in carcase din plastic, cu burete poliuretanic in spate. Grele difuri. Eram singurii din tren cu bass in compartiment. Valorile nu le-am dat din calcule teoretice ci din practica.

Link spre comentariu

Azi am asamblat toate "matele" in cutie. Merge foarte bine, asta bineintes, in functie de ce poate TDA2006, si ce se poate cere de la el. Atasez cateva poze, si imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor. In partea din fata, este un potentiometru, led si intrerupator. In partea din spate, sunt 2 mufe de intrare RCA, 4 conectori pentru boxe si mufa de alimentare 220V.Va multumesc tuturor pentru ajutor.

post-65904-139829633871_thumb.jpg

post-65904-139829633874_thumb.jpg

post-65904-139829633876_thumb.jpg

post-65904-139829633879_thumb.jpg

post-65904-139829633882_thumb.jpg

Link spre comentariu

Si eu tot la o carcasa de ATX m-am gandit initial dar pare a nu avea nici o gura de aerisire, ceea ce nu prea vad cum ar putea fi cazul la ATX-uri... evident se prea poate sa ma insel tocmai de aia am si intrebat... oricum imi place :da

@prutus, prezenta condului inseriat la inversoare face deriva irelevanta, este afirmatia mea si o sustin, de ce? pai simplu, tocmai tu ai zis ca vircula" condensatorul lucreaza doar in alternativ, deci rezulta simplu, ca operationalul asta de putere cu care se aseamana TDA-ul nu va amplifica in cc, deci... deci te prinzi tu de ideie. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări