vlasin_alin Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Construieste cineva filtre pentru boxe? Aici este anuntul complet viewtopic.php?f=60&t=147201 Link spre comentariu
CBI Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 pana la urma ce te intereseaza,doar cele 2 bobine sau si altceva?nu poti spune de la ce provin, poate aflii ce inductanta au si le poti face si cu alta sarma sau pe alta carcasa Link spre comentariu
vlasin_alin Postat Mai 25, 2013 Autor Partajează Postat Mai 25, 2013 Doar cele 2 bobine ma intereseaza, sunt bobine de la filtre pe 3 cai din ceva boxe nemtesti (nu am gasit modelul exact pe internet). Bobinele sunt cele legate in paralel cu tweeter-ele pentru filtrul high-pass.Am incercat eu sa fac o bobina pe un suport home made dar nu am reusit, si nici nu am destula sarma, trebuie cineva cu rabdare si care se pricepe. Link spre comentariu
CBI Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 bobinele dupa datele precizate au in jur de 0.14-0.15mho sa ma uit zilele astea prin cutii sa vad ce am gata facut apropiat ca valoare si daca nu e urgenta sau nu rezolvi poate te ajut cumva,ca nu face daraua cât ocauadar nu sunt cu sarma asa subtire,cel mai mult am folosit de 0,6-0,8mm Link spre comentariu
vlasin_alin Postat Mai 26, 2013 Autor Partajează Postat Mai 26, 2013 Mersi, daca gasesti 2 bobine astept un mesaj.Intradevar, bobina pare sa aiba aprox 141 microH Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum