Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent 2N4117

Postări Recomandate

Asa cum scrie in titlu as dori un echivalent pentru acest tranzistor, este scos din productie si preturile pentru acesta sunt deja prohibitive. Caracteristica care ma intereseaza este "gate reverse current" de ordinul a 10pA, caracteristica folosita aici (Eng): http://www.techlib.com/science/geiger.html , ultimul montaj adica acesta http://www.techlib.com/electronics/imag ... erpin2.gif . Consider ca aceasta schema este la maximum de sensibilitate obtenabil practic cu aceste componente si consider ca acea caracteristica a tranzistorului este raspunzatoare pentru acest lucru.

Ma intereseaza in special ceva gasibil pe la magazinele online din romania la un pret decent pentru ca ma gandesc sa fac mai multe si incerc sa reduc la maximum costurile.

Orice recomandare sau idee este binevenita. Multumesc.

PS: as prefera fara link-uri catre magazine, doar numele tranzistorului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• The Stressmaker

3

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Multumesc de raspuns dar cred ca acea valoare este de 25 de ori mai mare decat cea a lui 2N4117. Totusi este posibil sa mearga si asa.Se gasesc si in .ro?LE: am gasit posibili candidati la care am acces. BF256B, J108 si J111. Par sa fie apropiati de cei prezentati de dv. doar ca imi sunt mai accesibili.

Link spre comentariu

Cred ca am gasit echivalentul direct al acestui tranzistor ca fiind MMBF4117 dar in format smd, gasibil la firma cu reclama putin mai sus. In curand voi obtine un specimen de testare. Poate cineva sa confirme sau sa infirme acest lucru, daca cele doua tipuri sunt identice pentru ca eu asa am observat examinand pdf-urile.Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări