Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Push-Pull

Vizitator hugh20

Postări Recomandate

Vizitator hugh20

Push-pull, parca asa sa zic ca se numeste tipul incintei.Si am auzit numai lucruri bune despre.Daca a incercat cineva...as vrea sa stiu ce parere are?(daca s-a mai discutat pe forum imi cer scuze) :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ReLLaXX

6

• Electron

2

• andreime

2

• VTP

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Ford_V6

Push Pull coupled cavity daca i-mi aduc eu bine aminte. O incinta cu doua difuzoare puse cap in cap. Probabil randament mare la frq. joase si avantajul ca nu se vad decat mediile si inaltele ( pare mult mai interesanta incinta ) Nu stiu cum se aude. Ce am scris mai sus am citit cu ceva ani in urma intr-o carte despre incinte acustice,

Link spre comentariu

Un montaj Push&Pull iti ofera definitie si rafinament sunetului si nu neaparat putere. Poate fi inlocuita cu alte solutii constructive daca e sa vb de avantajul frecventei de taiere pe care o ofera montajul. Un bandpass sau un folded horn iti fac acelasi lucru sau mai bine, dar ce este foarte important, CU UN SINGUR DIFUZOR. Si atunci ce faci? Obtii randament maxim din doua difuzoare cu incinte separate sau rafinezi sunetul si liniarizezi comportamentul unui difuzor prin cuplarea cu o pereche in sistem Push&Pull? Depinde de pretentii. :wink: Si de scop..si de multe altele.... :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări