Vizitator hugh20 Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 Push-pull, parca asa sa zic ca se numeste tipul incintei.Si am auzit numai lucruri bune despre.Daca a incercat cineva...as vrea sa stiu ce parere are?(daca s-a mai discutat pe forum imi cer scuze) :lol: Link spre comentariu
Electron Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 Push-Pull la incinte??? N-am auzit asa ceva. Poate la amplificatoare... Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 io am vazut aici. http://www.teresaudio.com/haven/subs/subs.html da as vrea parerea cuiva care a incercat practic. si am inteles ca asa se numeste modul in care sunt conectate difuzoarele. :oops: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 Cauta la pagina EAW si o sa gasesti documentatie acolo Link spre comentariu
andreime Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 am gasit in bassbox: sunt puse de o parte si cealalta a bucatii de care prinzi difuzoarele.banuiesc ca trebuie legate in faza ca unul sa ''push'' si unul sa ''pull''... Link spre comentariu
Vizitator BooMSlang Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 cum era si la boxa aia cu teava inalta ..si treaba era ca abea 2 difuri pe o boxa...una cu conul inauntru si una invers :? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 11, 2004 Partajează Postat Martie 11, 2004 Unul sa traga si unul sa impinga :lol: :P :P :lol: Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat Martie 14, 2004 Partajează Postat Martie 14, 2004 true...true... :lol: :lol: :lol: eu deja m-am apucat...sa vedem ce-o iesi... Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat Martie 17, 2004 Partajează Postat Martie 17, 2004 nimeni nu mai are nimic de zis in legatura cu subiectul asta?nu pot sa cred... :x Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 17, 2004 Partajează Postat Martie 17, 2004 Eu nu am de zis nimic pentru ca in HI-FI nu se foloseste asa ceva :P si eu fac (deocamdata) doar incinte pentru auditie. Link spre comentariu
Vizitator hugh20 Postat Martie 19, 2004 Partajează Postat Martie 19, 2004 Singurul lucru pe care po sa-l zic e : De ce?, in sensul ca nu prea am inteles.Dece nu se folosesc? :oops: Link spre comentariu
Vizitator Ford_V6 Postat Martie 22, 2004 Partajează Postat Martie 22, 2004 Push Pull coupled cavity daca i-mi aduc eu bine aminte. O incinta cu doua difuzoare puse cap in cap. Probabil randament mare la frq. joase si avantajul ca nu se vad decat mediile si inaltele ( pare mult mai interesanta incinta ) Nu stiu cum se aude. Ce am scris mai sus am citit cu ceva ani in urma intr-o carte despre incinte acustice, Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Martie 22, 2004 Partajează Postat Martie 22, 2004 Un montaj Push&Pull iti ofera definitie si rafinament sunetului si nu neaparat putere. Poate fi inlocuita cu alte solutii constructive daca e sa vb de avantajul frecventei de taiere pe care o ofera montajul. Un bandpass sau un folded horn iti fac acelasi lucru sau mai bine, dar ce este foarte important, CU UN SINGUR DIFUZOR. Si atunci ce faci? Obtii randament maxim din doua difuzoare cu incinte separate sau rafinezi sunetul si liniarizezi comportamentul unui difuzor prin cuplarea cu o pereche in sistem Push&Pull? Depinde de pretentii. :wink: Si de scop..si de multe altele.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 22, 2004 Partajează Postat Martie 22, 2004 Un montaj Push&Pull iti ofera definitie si rafinament sunetului si nu neaparat putere. Sa o crezi tu :lol: http://www.pinnaclespeakers.com/woofers.htmPush-ul asta sa inventat tocmai pentru a oferi putere mare pe o incinta mica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum