Vizitator mario57 Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Salut. Am o interfata construita de mine pentru conectare la auto . Foloseste un convertor USB la serial de tip PL2303 si un integrat specializat de tip SI 9243 . Poate cineva sa ma lamureasca de ce nu reusesc sa ma conectez la un audi din 2000 decat la modulele engine, abs si radio ? In service cu o interfata mai complexa am reusit sa ma conectez la mai multe module .Daca utilizez un FT232 am mai multe sanse ? Care e diferenta ? Merci ! Link spre comentariu
Vizitator alex Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Vezi ca e posibil ca celelalte module sa fie pe CAN BUS Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 stai linistit .. nu sunt pe CAN .... foloseste insa asa cum ai spus FT232 si vei avea rezultate ok ......acum mai depinde si ce soi de audi este... unele audi A6 au doua linii K ..a doua este pe pinul 15 in OBD ... mai incearca de asemenea sa setezi la baud rate valoarea 9600..... succes ! Link spre comentariu
Vizitator mario57 Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Este un A3 . Interesant este ca am setat viteza la 115200 si am reusit sa ma conectez la inca 2 module . By default viteza era 9600 . Si inca ceva nu am folosit max232 intre convertor si integratul specializat . Sa fie asta o problema ? De ce este mai indicat FT 232 decat PL2302 ? Merci ! Link spre comentariu
slack Postat Septembrie 10, 2006 Partajează Postat Septembrie 10, 2006 cred ca ti-ar trebui interfata KKL deci mai baga un c.i. din ala si apoi o sa vezi ca merge daca folosesti si pinul 15 (L) .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum