Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SE EL84 cu cablaj

augustin87r

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• augustin87r

23

• zal

4

• mișa

4

• mila

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Aoleu! Să nu dai idei cuiva să deschidă un astfel de subiect. Cu preamplificatoare avem unul. :rade:

Probabil ala a fost si sursa de inspiratie pt. afirmatia de mai sus...Important e sa nu fie lasat nesupravegheat si sa exista sigurante bune macar pe intrarea de 220V...mai departe...cum i-o fi norocul. Nici primul amplificator pe tranzistoare construit de mine nu arata departe de asa ceva...
Link spre comentariu

Nu ma supar. Traseul de masa asa era facut in revista. tot cablajul l-am luat de acolo. Surubul respectiv e izolat de carcasa.Ce sa zic? In poze pare mai urat decat e. E prima incercare.De sigur e sigur. L-am probat cateva ore de mers continuu si nu se incinge nimic. Totul e izolat bine.

Link spre comentariu

Pe de o parte nici carcasa nu mi-a permis alt aranjament. Amplificatorul Electromures avea transformatorul fix in dreptul mufelor de semnal. In paralel cu cablul de alimentare erau trase firele ecranate de la intrari. Am ales sa pun transformatoarele de iesire in spatele potentiometrilor si nu invers pt ca gaurile de aerisire erau in spatele carcasei. Nu am probleme de brum. Am avut la un moment dat pe un canal dar s-a remediat dupa ce am pus preamplificatorul (probabil facusem eu o prostie la corectorul pasiv pe care il aveam inainte).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări