Spitfire Postat Noiembrie 8, 2013 Partajează Postat Noiembrie 8, 2013 Sa nu se supere Dl. Augustin, care imi dau seama ca a muncit ceva la el, dar asta e bun de exemplu "cum sa NU faci un amplificator pe tuburi"... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Aoleu! Să nu dai idei cuiva să deschidă un astfel de subiect. Cu preamplificatoare avem unul. Link spre comentariu
carageae Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Aoleu! Să nu dai idei cuiva să deschidă un astfel de subiect. Cu preamplificatoare avem unul. Probabil ala a fost si sursa de inspiratie pt. afirmatia de mai sus...Important e sa nu fie lasat nesupravegheat si sa exista sigurante bune macar pe intrarea de 220V...mai departe...cum i-o fi norocul. Nici primul amplificator pe tranzistoare construit de mine nu arata departe de asa ceva... Link spre comentariu
augustin87r Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Nu ma supar. Traseul de masa asa era facut in revista. tot cablajul l-am luat de acolo. Surubul respectiv e izolat de carcasa.Ce sa zic? In poze pare mai urat decat e. E prima incercare.De sigur e sigur. L-am probat cateva ore de mers continuu si nu se incinge nimic. Totul e izolat bine. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 9, 2013 Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Dacă a criticat cineva realizarea e din cauza aranjării ciudate în carcasă, cam toate plăcile şi trafo sînt puse în poziţiile opuse unde ar trebui să fie. Link spre comentariu
augustin87r Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2013 Pe de o parte nici carcasa nu mi-a permis alt aranjament. Amplificatorul Electromures avea transformatorul fix in dreptul mufelor de semnal. In paralel cu cablul de alimentare erau trase firele ecranate de la intrari. Am ales sa pun transformatoarele de iesire in spatele potentiometrilor si nu invers pt ca gaurile de aerisire erau in spatele carcasei. Nu am probleme de brum. Am avut la un moment dat pe un canal dar s-a remediat dupa ce am pus preamplificatorul (probabil facusem eu o prostie la corectorul pasiv pe care il aveam inainte). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum