Vizitator vally_09 Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Buna...De ieri antivirusul Avast,imi pune calculatorul la pamant,si anume procesul AvastUI.exe ajunge si la 100% CPU chiar si cand toate scuturile sunt dezactivate. ...ce trebuie sa fac?I-am facut o defragmentare,un error checking a hardului....un scanare a sistemului,dar tot degeaba.Stima Link spre comentariu
ddd3d Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 verifica dupa update daca tot nu merge(in caz ca gaseste vreun update) reinstaleaza antivirusul.... Link spre comentariu
Vizitator vally_09 Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 verifica dupa update daca tot nu merge(in caz ca gaseste vreun update) reinstaleaza antivirusul....daca rulez un program mai mare imi ingheatza aproape instantaneu calculatorul si nu mai pot face nimic,doar sa-l restartez. Link spre comentariu
Vizitator florinake99 Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Vezi ca ai niste scuturi active , le opresti unul cate unu si le dai iar drumul, pana te prinzi care face pe nebunul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum