Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe in paralel

cozmalau

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cozmalau

4

• zal

2

• Marian

2

• Binu

1

Top autori în acest subiect

pai tocmai am incercat cu 2 amplificatoare de putere mica legate amandoua la aceeasi iesire de la pc si nu merg mai tare ci mai incet decat unu singur.

Link spre comentariu

si spuneai ca nu atenuez puterea.Am incercat si cu 2 casti si la fel se aud mai incet ( nu merg la puterea lor normala) si la fel mi se intampla si la telefon si la pc si la laptop.

Link spre comentariu

Amplificatoarele merg mai incet doar pentru ca tu le-ai legat cel mai probabil gresit si nu pentru ca scazi puterea placii audio, asta-i imposibil, am mai zis si la subiectul ala, un amplificator are in mod normal o impendanta de intrare de ordinul zecilor de kOhm ( zeci de mii de Ohm ), in timp ce placa audio a PC-ului poate duce fara probleme sarcini de ordinul zecilor de Ohm reprezentate de casti, adicatelea mai pe intelesul tau, poate duce sarcini de pana la 1000 de ori mai solicitante decat intrarea unui amplificator audio, spune-mi deci cum crezi tu ca este posibil sa atenuezi un semnal atat de capabil cu sarcini asa slabe cum ar fi 2 amplificatoare in paralel pe el? Si da, de acord cu castile, alea este ceva normal sa se auda mai incet daca conectezi 2 in paralel, dar nu poti compara cu nici un chip impendata unei perechi de casti cu cea a unui amplificator audio, in cazul asta este cat se poate de normal sa se intample atenuare de semnal, dar nu spui ca 2 rezistente de 20-30-40k in paralel pe iesirea unei placi audio ii ia deja oful... in fine, sunt chestii pe care trebuie sa le intelegi mai bine inainte de a mai lansa unele afirmatii, pentru moment este suficient sa stii ca raspunsul strict la intrebarea ta de la topikul asta este: nimic, nu se intampla nimic la conectarea a 2 amplifuri la aceeasi sursa de semnal atata vreme cat este facuta corect.

Link spre comentariu

Cine ştie ce amplifuri sînt acelea? Mister...Ar trebui măsurat cu un ohmmetru rez aparentă a intrărilor, să nu fie mai mică decît ne-am aştepta. Poate unul din ele, sau amîndouă, pun în scc ieşirea sursei de semnal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări