Vizitator crazy_muzique Postat August 10, 2006 Partajează Postat August 10, 2006 Deci am doua dif de 10 inch domotech subwoofer din germania luate direct de la reprezentantza..au cam 140 de wati rms...si mar interesa ..ce cutie??..cum sa io construiec ce model?? :smt102 .mc mult..am si poza cu difuzoarele.. Link spre comentariu
radue Postat August 10, 2006 Partajează Postat August 10, 2006 La prima vedere as zice ca ar merge o cutie inchisa de 40-50 L, dar maia stepata, stiu ca este pe zici cienv care are parametrii tuturor difuzoarelor domotec... Link spre comentariu
LUCI Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 Sunt cu adevarat nemtesti difuzoarele domotec :smt017 Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 ai mai jos lista cu parametrii si incinta recomandata de producator :yawinkle: Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 11, 2006 Partajează Postat August 11, 2006 greu ..........ce nu cunosti ?? ft ?? feet - adica aprox 30 cm, inch - aprox 2.5 cmdaca vrei o incinta inchisa - incearca una de 52 litriiar daca vrei incinta bass-reflex - 37 litri, cu un port de 7.5 cm diametru si 19 - 20 cm lungimebafta !!! Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 crazy_muzique daca vrei sa scrii aici ceva - foloseste butonul de post replay uite aici un filtru activ care te-ar putea ajuta http://www.adelaida.ro/product_info.php?products_id=461 pretul lui este de aprox 19 RON (15,9 RON fara TVA) - eu zic ca merita Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Mai, nu vad eu bine sau acel dif are sigla de la Cervin Vega ? Link spre comentariu
radue Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 E diferita, dar totusi seamana foarte mult. Se poate observa aici sigla CerwinVega http://www.cerwinvega.com/index.html si se vede ca e un "cerc" complet, format din 2 bucati, pe cand aici e cam incomplet in partea de sus...seamana foarte mult totusi... Link spre comentariu
Sharky Postat August 12, 2006 Partajează Postat August 12, 2006 Asta o fi ceva marca de difuri cum sunt marcile de pantofi de sport adibas, mike, reabuk, etc :weedman: Link spre comentariu
Vizitator crazy_muzique Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 Difuzoarele le-eam luat din germania de la reprezentantza..si nu e nici o firma fantoma....au luat forja din toate punctele de vedere si merg superb numai ca imi trebuie un filtru de sunet...in fine poate o fi si o firma fantoma cum ai zis tu dar nu la aceste difuzoare....peace! Link spre comentariu
Vizitator crazy_muzique Postat August 13, 2006 Partajează Postat August 13, 2006 la ce se refera cei 3" de pe poza..de la diametru....diametrul cui??pls help e prima oara cand ma confrunt cu asa ceva..peace!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum