Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dilema amplificator 1W cu TDA 2822

IsBlacks

Postări Recomandate

am si eu urmatoarea dilema: am facut un amplificator de 1W pentru casti si placa include punte redresoare de 1A. Pot sa elimin puntea redresoare si sa alimentez direct la + si - pe placa cu o baterie de 9v. Alimentarea standard ar fii un transformator de 9v 300mAh. Cam cat timp ma va tine bateria?O seara buna! :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tita

6

• IsBlacks

5

• rares01

1

• iod2

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da poti pune o bateri de 9V!(daca circuitul un are regulator de tensiune)Nu prea mult(2-4 ore..daca ai o baterie de calitate) :nas: !..stiu deoarece atata a tinut amplificatorul cu lm386 facut de mine( a rezistat 2 ore) :cry:

Link spre comentariu

Tu nu ai daca folosesti un transformator de 9V...am gresit eu!Regulatorul este folosit pentru a regula anumite tensiune..ex daca ai o tensiune care variaza intre 12-13V si vrei sa fie de 9V foloseai un regulaotr de 9V)Pune bateria ca merge! :da

Link spre comentariu

engleza , germana si alte limbi nu le traduci cuvintele motamo sau dupa ureche de asta sunt diferentele astea de intelesuri tda asta se poate alimenta intre 3 -9 v cu un curent de max 500mA care este arhi suficient pt aplicatia dorita

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări