Untold Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Salutare.Am un Samsung dual-sim luat de nou de pe un magzin on-line. A mers ok 9 luni. Intr-o dimineata dupa ce l-am scos de la incarcat, am constat ca nu mai aud nimic in casca, se aude doar pe speaker in convorbire.La redarea de muzica, nu se aude nimic pe difuzor (speaker), cu toate ca playerul merge. Insa pe castile de la handsfree se aude muzica. Nu-i mai functioneaza nici senzorul de proximitate, cel care stinge display-ul cand il duc la ureche. In rest, functioneaza toate inclusiv incarcarea, am incarcatorul original.Ce poate sa aiba? Daca as gasi o schema, m-as uita nitel pe partea audio. E posibil sa aiba doua integrate pt audio, unul pentru casca si altul pt speaker?Ce ma sfatuiti? Link spre comentariu
8429kyd Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Da-i rapid o revenire la setarile din fabrica si revino cu rezultatul!Astea dual sim au bug-uri de soft! Link spre comentariu
Untold Postat Mai 24, 2013 Autor Partajează Postat Mai 24, 2013 I-am dat de "n" ori...cred totusi ca e vorba de un defect hardware... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum