leo 17 Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 OF, of ai lipsit de la orele de fizica Link spre comentariu
xragon Postat Mai 23, 2013 Autor Partajează Postat Mai 23, 2013 am inceput sa o fac in liniste si cu grija ,incet ca doar sunt 220v si am terminat uitati cum se vede. butonul albastru cu ledul rosu este facuta cu blitzul de aia se vede si albstru' si rosu. inca o data va multumesc ca ati avut timp sa imi explicati! Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 deci "functioneste" Link spre comentariu
xragon Postat Mai 23, 2013 Autor Partajează Postat Mai 23, 2013 si am observat ca nu ii trebuie neaparat un cosumator...... Link spre comentariu
zal Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Acuma am văzut că subiectul e legat de ăsta: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=147013 Evident că poţi folosi întrerupătorul şi ca simplu indicator, becul cu neon se va aprinde dacă la terminalele între care e legat se leagă o tensiune alternativă, a reţelei de exemplu. Uite o experienţă: alimentează un bec economic prin becul cu neon, vei constata că pîlpîie rar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum